SUPERTALENT

VIDEO: 'TI NADILAZIŠ OVOZEMALJSKU VRSTU TALENTA!' Žiri ostao osupnut čovjekom koji pušta gromove, oduševio i par koji je otplesao svoju ljubavnu priču

 
Slaviša Pajkić - Biba Struja
 Nova TV

Nakon što je prvih deset polufinalista probilo led u emisijama uživo te smo dobili prvih dvoje finalista - Diega Siqueira i Ivu Augustinović, ove nedjelje novih desetero polufinalista stalo je na pozornicu Supertalenta kako bi izborili prolaz u finale.

Čast da otvori prvu emisiju dobio je osmogodišnji Niko Žiher koji je u liku pirata žiriju i publici pokazao koliko je napredovao u mažoret plesu od audicijske emisije. Nastupu se jako veselio te je bio siguran da će ga dobro odraditi.

- Ti si tehnički jako spretan, jako si siguran i uživaš u ovome što radiš. Sve mi se svidjelo i svidjelo bi mi se vidjeti te u finalu - rekla mu je Martina, a Maja je dodala da je bio bolji nego na audiciji. Janko smatra da je slatki Niko ovoga puta otišao i korak dalje od audicijske emisije: - Otišao si u nebo, svaka ti čast, poručio mu je Janko, a pozitivnim komentarima pridružio se i Davor.

Sjajna glazbenica i harmonikašica Vanessa Jakac iz Buzeta žiri je već ranije osvojila svojom simpatičnošću i talentom, a i ovoga joj je puta bila želja razveseliti sve koji će gledati njezin nastup: - Moji osjećaji su podijeljeni između jako dobrih i oduševljenja. Zaista si pozitivno luda, to moram reći tako jer ne mogu drugačije - započeo je s komentarima Davor Bilman. Maji se jako svidio scenski nastup.

- Ti si i dalje strahovito vesela, širiš pozitivnu vibru. Prava si dušica koja treba biti u 'Supertalentu', Majino je mišljenje, dok je Martina zaključila kako je njoj harmonika samo jedan kanal za prezentaciju stvarnog talenta: - Tvoj supertalent je radost življenja i postojanja - zaključila je ova članica žirija.

Slaviša Pajkić, Biba Struja, treći je kandidat koji je već u audicijskoj emisiji šokirao javnost. Biba Struja, čovjek čija je koža specifičan izolator struje, u polufinalnoj emisiji palio je svijeće, puštao gromove te još jedanput ostavio žiri bez teksta.

- Ja uopće ne znam je li itko od nas kompetentan komentirati nešto što nadilazi ovozemaljsku vrstu talenta. Ovo je nešto nesvakidašnje. Sretna sam što ste na ovoj pozornici! - komentirala je Martina, Davor i Janko su se složiti da je ovo definitivno talent, a Maja mu je poručila: "Mene ste svakako prepali ovaj put i podsjetili me na one trenutke kad doma probam upaliti svijeću pa spalim prste, vi bi meni bili idealni za doma paliti svijeće. Postoje talenti koji godinama uče svoj talent i bruse ga, a vi ste u onoj kategoriji čiji je talent bogomdan!".

Poslije njega na pozornicu druge polufinalne emisije "Supertalenta" izašao je Šibenčanin Mario Guberina koji je na svom klaviru izveo kompilaciju pjesama Olivera Dragojevića. - Što se tiče tvoje izvedbe, krenuo si strastveno. 'Stine' su bile nešto što je moglo dobro završiti, u drugom broju te pojela tehnička ambicija, ali ponudio si nešto novo. Ostaje vidjeti što publika o tome misli - Martina je prva komentirala njegov nastup, prenosi Dnevnik.hr.

- Mario, ti toliko dobro u faci izgledaš, potpuno si nova osoba. Meni je prošli put bilo malo zabavnije, ali ovaj put vizualno impresivnije. Napravio si vrlo dobar posao - smatra Maja.

Damir Mašić ovoga puta beatboxao je u ringu, a na pozornicu je doveo i MMA borce. Janko je priznao da je od njega puno očekivao nakon prošloga puta. - Dobio sam puno više, ovo još nikad nisam čuo. Ovo je neka druga kategorija - Damir je Janka uspio oduševiti, a za Maju je on najbolji beatboxer kojega su imali u ovome showu. - Bio si fenomenalan. Sva je pozornost bila na tebi - smatra ona, a pozitivnim komentarima priključio se i ostatak žirija.

Adnu Šestić žiri je na audiciji prozvao divom i obasuo komplimentima, a nakon izvedbe Josipe Lisac, ove nedjelje nastupila je s pjesmom "Da sam ja netko" benda Indexi.

- Jao, Adna što si nam napravila. Bila si sigurna da zvučiš fantastično, sve skupa je izgledalo divno, a tvoj vokal, prelijepo - Maja nije krila svoje oduševljenje njezinim nastupom. - Ti svaku pjesmu pjevaš na svoj način. Imaš tu umiljatost u glasu, a kad drekneš, onda utjeraš strah u kosti svojim načinom pjevanja - slikovito je Bilman opisao njezin nastup. Za Martinu je ona i ovaj put ostavila dojam dive.

- Gledam je kao veliku divu, u velikoj pjesmi, sjajnoj produkciji. Dosta mi je bila potresna tvoja interpretacija, snažna si, vrlo vješto manipuliraš publikom - rekla je.

- Ja ne znam što ti meni svaki put napraviš, izabrala si užasno tešku pjesmu i opet je bila tvoja. Naježim se kad netko divno pjeva, ali ja tebe drugačije čujem nego ostale. Smirena si na sceni, a imaš jako puno energije - komplimenti na Adnin nastup stigli su i od Janka.

Ivor Dvoršćak je u "Supertalent" donio novi plesni stil - krump čiji je nastup, prema Janku, suludo izgledao. - Ne znam koliko se na televiziji vide ti detalji koji su nevjerojatni, ali bio si odličan - poručio mu je. Ovoga puta svi članovi žirija imali su pozitivne komentare.

Plesni, ali i ljubavni par Blanku i Emiliena bilo je divno za vidjeti na pozornici. - Mislim da je svima jasno koliko je truda i rada uloženo u ovaj nastup - Martina je komentirala viđeno. Prema Janku njihov nastup je puno bolji nego što je bio na audiciji, Maju su oduševili, kao i Davora. A Blanka i Emilien ljubavno su plesni par koji ima velike izglede postati suvremena bajka.

Ona je plesačica koja je ljetovala u Španjolskoj gdje je upoznala Emiliena, a to je bila ljubav na prvi pogled! On je zbog nje napustio dotadašnji život i pošao s njom za Hrvatsku. Ovaj par sad živi u Karlovcu gdje plešu, a svoju su ljubavnu priču podijelili s velikim auditorijem na pozornici "Supertalenta".

Njegov motor, njezina energija i zajednička strast samo su dio onoga što je publika mogla vidjeti u nedjeljnom emotivnom, ali i energičnom nastupu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:08