LJUBAV JE NA SELU

VODITELJICA POPULARNOG AGROREALITYJA PRISJETILA SE NAJDRAŽIH TRENUTAKA Marijana Batinić: 'Plakala sam od sreće kada je Mihael kleknuo pred Saru'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.02.2019. u 14:56

RTL

Marijana Batinić

 

Emisija 'Ljubav je na selu' u nedjelju se u 20 sati vraća na RTL televiziju. Voditeljica Marijana Batinić tim se povodom prisjetila njoj najdražih trenutaka iz prethodnih sezona.

Kao jednu od najljepših uspomena navela vjenčanje Stjepana Pavlića i Nikoline Bunčić. Njih su se dvoje upoznali i zaljubili u trećoj sezoni emisije, nakon čega su nastavili vezu. Marijana je bila pozvana na njihovo vjenčanje na kojem je bila počasna kuma.

Rado se prisjeća i prvih zaruka kojima je prisustvovala - onima Mihaela Sklizovića i Sare Hrnčić. Marijana je, naime, stajala sa strane i plakala od sreće kada je Mihael kleknuo pred Saru. Voditeljica je posjetila farmere kada su postali roditelji, što joj je također draga uspomena. "Držati djecu farmera u naručju je čaroban osjećaj", kazala je voditeljica.

RTL

Marijana Batinić

 

Jahala je jednoroga

U lijepom sjećanju joj je ostalo i jahanje po centru Zagreba. "U sklopu promocije šeste sezone sam jahala jednoroga na Zrinjevcu, odjevena kao vila. To mi je bilo divno iskustvo", rekla je voditeljica.

Sretna je i jer je zahvaljujući 'Ljubav je na selu' proputovala čitavu Hrvatsku. "Mislim da ne postoji kraj u kojem nisam bila", kaže Marijana.

U lijepom sjećanju joj je ostalo i upoznavanje s Goranom Žigom, farmerom koji je, kako kaže Mare, obilježio sve sezone.

"Kada sam prvi put došla u njegovo selo, bila sam loše volje, umorna i boležljiva, ali kada mi je pružio ruku i nabacio prvi komentar, momentalno sam ozdravila. To je bila ljubav na prvi pogled", prisjetila se voditeljica.

Ponosi se i priznanjem koje joj je uručila Udruga dalmatinski samci. Naime, ona je produkciji emisije "Ljubav je na selu" dala zahvalnicu za doprinos demografskoj obnovi Hrvatske.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo