PETA EMISIJA SHOWA

VRUĆE SCENE IZ JACUZZIJA Tamara zaskočila Adnana: 'Spremna sam ići do kraja i spremna sam ih sve zgaziti. Svu konkurenciju!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.05.2018. u 23:19

 

Tema pete emisije showa 'Ženim sina?' bila je izleti, a svaki kandidat smislio je ponajbolji način za još bolje upoznavanje s djevojkama. Dok su se dvojica kandidata, Marko i Adnan, odlučili na odlazak u toplice, Elvis je u avanturističkom duhu odveo djevojke na kampiranje, Igor je pak svoj savršeni izlet zamislio u kućici u Zagorju. No, u Igorove planove uplela se majka Marica koja je u vikendicu došla s posebnim poklonom za djevojke – narodnim nošnjama.

„Evo djevojke, da vas ja sada obučem onako kako sam i ja prošla dok sam se udavala!“ kazala je Marica konačno došavši na svoje. „Ja se nisam iznenadila, to sam od njegove mame mogla i očekivati!“ kazala je Josipa, a Višnja je dodala kako očekuje da će do kraja dana naučiti plesati kolo. „Pojma nisam imao. Ovo mi je iznenađenje, a cure neka se zabavljaju s mojom mamom“, rekao je Igor prepustivši djevojke mami.

Da kod mame Marice nema labavo, djevojkama je bilo jasno kada im je dala zadatak da do sljedećeg puta kada će se vidjeti moraju izvesti jedan goblen, a ona i otac Drago su im pokazali kako se to radi.

„Zabava i gobleni, to mi je tako nespojivo, to je dosadno. To je za starije žene koje su već u godinama“, nije oduševljena bila Hanny, kao ni Josipa koja je dodala: „Sva sreća da sam u ovom vremenu, a ne u prošlom jer nikako se ne bih snašla.“ Za razliku od njih, natjecateljici Višnji se zadatak mame Marice jako dojmio.

„Skužila sam da je totalna stres terapija. Mislim da kad sezona krene da ću na posao dolaziti s goblenima za smirivanje.“

Nakon dana provedenog u narodnim nošnjama i u vezu goblena, djevojke su odahnule kada se na vratima pojavio Igor.

„Ovo je show! Super im stoje nošnje i baš sam oduševljen“ komentirao je te ih potom odveo na jahanje.

Dok su se kod Bjeloševića vezli gobleni u narodnim nošnjama, Marko je svoje djevojke odlučio odvesti na relaksaciju. Kada su se smjestile u hotelske sobe, pronašle su ceduljicu od Marka na kojoj je pisalo da ih čeka na bazenu.

„Odlučio sam napraviti mali test da vidimo koja će smočiti kosu, koja će plivati, kojoj je problem da smoči umjetne trepavice, a ima ih poprilično“, bio je Markov plan. No, prije dolaska na bazen, tenzije među djevojkama počele su rasti, pa su se već oformile u dva tima – Nives i Maria Kufla u jedan, a Dragana, Martina i Marija Folnožić u drugi.

 

"Odnos među nama curama je, ne znam kako bi to uopće definirala, nije sad da smo u ratu, ali i nismo si najbolje sjele“ objasnila je Marija Folnožić.

Kada su stigle na bazen, djevojke su odmah pohitale u jacuzzi, sve osim Martine. „Odlučila sam da se neću skinuti jer nisam sigurna u svoju figuru. Malo je problem se skinuti kraj četiri, pet barbika, ali problem je i televizija“ kazala je Martina, no Marka to nije zanimalo te ju je podigao i bacio u bazen.

„Nije trebao to. Tako naglo ni njoj se nije svidjelo“ komentirala je Dragana Markov potez koji se, očito, ni Martini ni ostalim djevojkama nije svidio. Nakon što su svi zajedno bili u jacuzziju, Marko je odlučio izdvojiti Mariju Folnožić, koja nakon što je izbacio njezinu prijateljicu Ivanu iz showa i sama prijetila odlaskom, ali je ipak odlučila ostati u showu.

 „Marija je tiha i mirna cura. Meni se više takve cure sviđaju nego one koje su ekstrovertne, koje te stalno nešto ganjaju, ispituju..“ kazao je Marko priznavši da mu se Marija najviše od svih djevojaka dojmila na speed dateu. Nakon Marije, Marko je odlučio na samo biti i s Draganom, a dok su njih dvoje bili odsutni, tenzije između djevojaka eskalirale su u otvoreni sukob i to pred Markovom majkom Anom.

„Ja i Nives smo napokon zagrebale ispod površine našeg odnosa. Možda nije bilo lijepo, damski, ali napokon smo se odvažile reći jedna drugoj što mislimo.“ kazala je Martina, a nju nije štedjela ni Nives: „Meni to ne smeta, meni je to više dječji vrtić, ali jako je bahata mogu reći i ovo je jako neprimjereno za ženu njenih godina, ovako bezobrazno izjavljivati neke komentare. Ako se ona osjeća iskompleksirano i ugroženo zbog mene, žao mi je.“

Svoje djevojke na relaksaciju odlučio je odvesti i Adnan, ali prvo ih je prepustio u majčine ruke. Dok se Adnan odmarao, mama Merima odvela je djevojke na wellness tretmane te jednu po jednu krenula 'rešetati' pitanjima. Prva na udaru se našla Lea koju je pitala zašto misli da ju ne voli.

„Ne mislim da joj se ne sviđam, nego jednostavno ono, druge cure su malo, ne znam. Ne volim se ja s mamama družiti više nego sa sinovima.“ kazala je kasnije Lea, koju je Merimino pitanje posve iznenadilo. Merimu je također zanimalo gdje Tamara sve ima implantante, a zamolila je i Maju da im pokaže kako pleše trbušni ples.

Tamara iskoristila situaciju, no Adnanu se to nije svidjelo
 

Nakon druženja s mamom, slijedilo je i druženje s Adnanom u bazenu. No, nakon što je primijetila da Adnan nakon nekog vremena napušta bazen, Tamara je pohitala za njim kako bi iskoristila situaciju da budu sami. Dok su se djevojke opuštale u bazenu, Tamara je primijetila da se Adnan izdvojio pa je odlučila iskoristiti situaciju kako bi bila nasamo s njim.

- Bilo mi je dosadno s curama i zašpricale su me cijelu, a nisam skinula šminku pa sam onda otišla za Adnanom. Vidjela sam priliku da budem malo sama s njim - objasnila je Tamara i zaključila:

- Ja sam spremna ići do kraja i spremna sam ih sve zgaziti. Svu konkurenciju.

 

Tamarin potez nije se svidio ostalim djevojkama. - Ona je krenula odmah u napad - zaključila je Karolina, a Lea je dodala da je šokirana te kako ju zanima što će se dogoditi.

Nakon što mu je Tamara prišla, Adnan joj je predložio da odu zajedno u jacuzzi kako bi se malo bolje upoznali, a sa šampanjcem pobrinuo se za romantičnu atmosferu.

- Romantičar sam i za djevojku do koje mi je stalo, uradio bih sve da joj pokažem da mi ona znači - otkrio je Adnan, no čini se kako zabava u jacuzziju neće ispasti onako kako je Tamara zamišljala.

- Tamaru sam odveo u jacuzzi, a ona puna pudera, htjela me je masirati, ali bježao sam od nje. Gledala me kao Boga, ali jednostavno nije moj tip - priznaje Adnan, a Tamara zaključuje: „Taman kad treba da se pokaže, on se stisne. Nije takva frajerčina kakvu glumi. Malo mi je kao papak ispao danas.“

Elvis testirao kako se djevojke snalaze u divljini

Kandidat Elvis je svoje djevojke odlučio testirati da vidi u kojoj mjeri se mogu snaći u divljini. Stigavši na odredište dao im je zadatak da slože šator, dok je on s majkom otišao popiti kavu. Nešto kasnije, odveo je Miu na vožnju čamcem kako bi ju malo bolje upoznao. „Jedna stvar koja mi se ne sviđa kod Mije je ta njezina razigranost, nepromišljena spontanost. Mia je dosta simpatična, onako kao dama u nevolji. Imao sam dojam da voli da muško brine o njoj.“, zaključio je Elvis, a Mia je kazala kako joj se kod njega najviše svidjela spontanost. Osim Mie, Elvis je odlučio na samo popričati i s Ninom za koju je zaključio: „Mislim da puno vrijedi i da ima puno kvaliteta. Kroz razgovor sam promijenio mišljenje i od zatvorene školjke nađem biser unutra.“

Večer je vesela ekipa završila uz logorsku vatru i pjesmu, a pojedine djevojke primijetile su i iskre između Elvisa i Tihane. „Elvis i Tihana jako dobro zvuče u tandemu. Pogledi koje su razmjenjivali nisu bili fer prema ostalim curama. Stalno u nju gleda, ali pregrmjet ćemo nekako.“, kazala je Mia, a rađa li se zaista ljubav između njih dvoje, ostaje nam doznati!

Izdvajamo