LJUBAV JE NA SELU

VRUĆI TRENUCI U POLJOPRIVREDNOM REALITYJU Vatroslav Zorici ponudio 'masažu s happy endom', a onda se prepustio čarima Valentine: 'Idem po iznenađenje'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.05.2018. u 23:17

Ljubav je na selu

Vatroslav masira Zoricu

 

U Benkovcu je na farmi kod Josipa, u RTL-ovom poljoprivrednom realityju 'Ljubav je na selu', došlo do preokreta. Josip je, naime, odlučio izbaciti Luciju.

- Luciju sam odlučio izbaciti zbog njezinog drskog i bezobraznog ponašanja i neće me ništa pokolebati u toj odluci - rekao je.

Mama Smiljana Luciji je poželjela da nađe pravog muškarca s kojim će osnovati obitelj, a Mirjana je kazala da je Lucija samo tražila priliku biti s Josipom, no on joj nije dao tu šansu.

- Želim ti svu sreću, ali nisi moj tip - kazao joj je Josip na rastanku, a Nikolina je tužno rekla da se nije nadala da će izbaciti Luciju.

- Nikolina je bila dvolična u par navrata, jedan dan priča ovako, drugi onako. Priča da joj je stalo do mene, ali mislim da uopće nije - kazala je Lucija.

U Čvrstecu je Dario odlučio probuditi djevojke kojima je bilo teško ustati u sedam ujutro kako bi pomuzle krave. Nakon pola sata cure su jedva ustale, a komentirale su da su imale 'šokantno' buđenje. Ivona se nešto kasnije morala suočiti sa strahom od krava.

- To je ogromna životinja i strah me musti je - kazala je i zaplakala objašnjavajući curama koliko se plaši.

Kod Hrvoja na farmi Sandra i Tanja odlučile su se izležavati na livadi dok su Lana i Hrvoje izveli konja kako bi pokazali curama kako se jaše. Budući da Lana jaše, preuzela je glavnu ulogu učiteljice, a Sandra je nakon početnog otpora ipak popustila i zajahala.

Ivona je kod Darija mučila muku s kravama, a iako joj je Darijeva mama pokazala kako se muze, Ivona i Dijana i dalje su bile u strahu da ih krava ne udari.

Miljenkove dame mogle su uživati u pogledu na Dubrovnik i otoke jer ih je farmer odveo na vidikovac i ostavio bez daha.

Ljubav je na selu

Miljenko je sa svojim curama na vidikovcu

 

U Donjim Zdjelicama, kod Hrvoja se osjećala napetost prije izbacivanja, koju je farmer želio razbiti povevši cure u ribolov, govoreći im o idealnom mamcu. Curama nije bilo ugodno kopati po zemlji i tražiti gliste.

- Ne snalaze se najbolje, ali to su stvari koje će morati raditi one koje ostanu tu - rekao je Hrvoje, a cure su odbijale primiti gliste u ruku. Kad su napokon stavile mamac na ribarski štap i krenule pecati, Hrvoje je već bio na rubu živaca pa ih je napustio rekavši da je očekivao bar malu dozu pristojnosti i truda.

Ljubav je na selu

Hrvoje i njegove cure

Ljubav je na selu

Hrvoje svoje cure uči loviti ribu

 

- Krivo mi je jer smo sin i ja napravili štapove za njih, a one nisu imale pristojnosti barem pokušati pecati, ljut je bio Hrvoje i najavio da jedna cura ide kući.

Darijeva mama je cure 'postrojila' i krenula ih učiti raditi domaće rezance. Nadin je imala prednost budući da je radila kao pomoćna kuharica. Kada je baka Bara došla u izvidnicu vidjeti kako curama ide, pohvalila je Ivonu, a Darijeva mama djevojke je nasmijavala izjavama pa je priprema rezanaca prošla u veselom ozračju sve dok djevojke nisu nekoliko puta pokvarile mašinu.

Ljubav je na selu

Darijeve cure rade rezance

Ljubav je na selu
 

Došao je trenutak da Hrvoje jednu djevojku pošalje kući.

- Lana, moram priznati da si se ti najbolje snašla iako si najmlađa - kazao joj je Hrvoje, a Lana je komentirala da se nada da će ostati na farmi jer ima najviše dodirnih točaka s Hrvojem.

- Nemojte misliti da je ovo nešto osobno, ali odlučio sam da će kući otići Tanja. Ti si se tu najmanje snašla - rekao je farmer.

- Nisam imala nikakva očekivanja pa me nije iznenadilo - rekla je Tanja te dodala da joj nije krivo što prva odlazi.

Ljubav je na selu

Tanja (skroz desno) ide kući

U Mučićima je Denis svoje dame odveo u šumu i napravio im gulaš od divljači. Kad je Denis digao čašu da nazdravi, Ines je komentirala da on prečesto 'nazdravlja' i da joj se to ne sviđa.

Ljubav je na selu

Denis i njegove cure rade gulaš

 

U Ražancu je Vatroslav za svoje djevojke pripremio romantični set pa im je uz krevete stavio svijeće i ručnike.

- Nakon teškog radnog dana odlučio sam vam pokloniti masažu - kazao je Vatroslav, što je cure ugodno iznenadilo.

Prva se njegovim rukama prepustila Zorica.

- Koju želiš vrstu masaže, klasičnu, da te zagrijem ili happy end masažu?', našalio se Vatroslav, a Zorica je bila nepovjerljiva pa se odlučila za klasičnu masažu dok su Valentina i Martina dobacivale sjedeći sa strane.

Ljubav je na selu

Tanja ide kući

 

Kasnije je Valentina odlučila izmasirati Vatroslava, a čak mu je isula i malo vrućeg voska na leđa.

- Sviđa mi se kako je ona to izvela, ali brzo se umorila i mora poraditi malo i vježbati - kazao je Vatroslav, kojeg je Valentina na kraju ostavila samog na krevetu rekavši mu da ide po iznenađenje, ali se više nije vratila.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo