SHOW

ZAVRŠILE PRIJAVE ZA SPORTSKI REALITY U 'Utakmicu života' želi ući više od 1000 nogometnih talenata

    AUTOR:
    • Tina Premec

  • OBJAVLJENO:
  • 16.04.2018. u 15:42

Glasgow, 141013.
Hampden, Skotski nacionalni stadion.
Hrvatska nogometna reprezentacija odradila posljednji trening pred sutrasnju utakmicu sa reprezentacijom Skotske.
Na fotografiji: Igor Stimac sa igracima.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajač / CROPIX

Nakon posljednjeg poziva Ivana Rakitića preko društvenih mreža mladima od 18 do 25 godina, znatno je skočio broj kandidata

Čak više od 1000 prijava pristiglo je za projekt “Utakmica života”, televizijski show u kojem je najbolji kandidati osvojiti jednogodišnji ugovor s NK Dinamo.

Rok za prijave završio je sinoć točno u ponoć, a i sam autor projekta, svojevrsnog nogometnog reality showa Ivan Rukavina oduševljen je interesom.

All star selekcija

- Broj prijava dodatno je jako skočio nakon što je prije nekoliko dana i Ivan Rakitić po drugi puta pozvao sve mladiće od 18 do 25 godina da se okušaju na terenu - kazao je Rukavina. Pored njega u “Utakmici života” sudjeluje i nogometaš Danijel Pranjić, bivši izbornik Igor Štimac koji će biti voditelj stručnog stožera ili bolje rečeno glavni menadžer. Upravo će na Štimcu i Mariju Kožulu kao prvom treneru biti teret odluke selekcije kandidata.

- Već danas krećemo obavještavati prijavljene, tko je prošao papirnatu selekciju, a tko ne. Nakon toga u svakom gradu - Zagrebu, Orahovici, Šibeniku i Kostreni po 180 kandidata proći će dvodnevne selekcije. U svakom će biti odabrano 11 najboljih, dakle sveukupno 44 koji će stići u Zagreb na završni dan selekcije. Nakon dvije utakmice bit će izabrano 30 najboljih koji će dobiti priliku boraviti u zagrebačkom kampu Zagrebello i krenuti s intenzivnim treninzima za finalnu utakmicu s “All star” selekcijom Dinama 10. lipnja - objasnio je Rukavina.

Dnevni ritam

Show će voditi Fani Stipković koja će zbog tog projekta stići iz Madrida, producent mu je Dubravko Merlić, a za sada je sigurno da “Utakmica života” ide na Hrvatskoj nogometnoj televiziji. Show kreće 14. svibnja, emitirat će se u dnevnom ritmu, a nekoliko dana poslije emisije će biti postavljene i na YouTube kanal “Utakmice života”. Pobjednika bira stručni stožer i publika. Inače, brojna poznata lica nogometa, kako ona bivša tako i sadašnja podržala su i putem društvenih mreža ovaj talent show koji će pružiti priliku svim neotkrivenim talentima da pokažu svoje sposobnosti. Tako je osim Rakitića to učinio i Luka Modrić, Mateo Kovačić, Gordon Schildenfeld, Goran Vlaović te brojni drugi.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo