SHOW

ZAVRŠILE PRIJAVE ZA SPORTSKI REALITY U 'Utakmicu života' želi ući više od 1000 nogometnih talenata

Nakon posljednjeg poziva Ivana Rakitića preko društvenih mreža mladima od 18 do 25 godina, znatno je skočio broj kandidata
 Damir Krajač / CROPIX

Čak više od 1000 prijava pristiglo je za projekt “Utakmica života”, televizijski show u kojem je najbolji kandidati osvojiti jednogodišnji ugovor s NK Dinamo.

Rok za prijave završio je sinoć točno u ponoć, a i sam autor projekta, svojevrsnog nogometnog reality showa Ivan Rukavina oduševljen je interesom.

All star selekcija

- Broj prijava dodatno je jako skočio nakon što je prije nekoliko dana i Ivan Rakitić po drugi puta pozvao sve mladiće od 18 do 25 godina da se okušaju na terenu - kazao je Rukavina. Pored njega u “Utakmici života” sudjeluje i nogometaš Danijel Pranjić, bivši izbornik Igor Štimac koji će biti voditelj stručnog stožera ili bolje rečeno glavni menadžer. Upravo će na Štimcu i Mariju Kožulu kao prvom treneru biti teret odluke selekcije kandidata.

- Već danas krećemo obavještavati prijavljene, tko je prošao papirnatu selekciju, a tko ne. Nakon toga u svakom gradu - Zagrebu, Orahovici, Šibeniku i Kostreni po 180 kandidata proći će dvodnevne selekcije. U svakom će biti odabrano 11 najboljih, dakle sveukupno 44 koji će stići u Zagreb na završni dan selekcije. Nakon dvije utakmice bit će izabrano 30 najboljih koji će dobiti priliku boraviti u zagrebačkom kampu Zagrebello i krenuti s intenzivnim treninzima za finalnu utakmicu s “All star” selekcijom Dinama 10. lipnja - objasnio je Rukavina.

Dnevni ritam

Show će voditi Fani Stipković koja će zbog tog projekta stići iz Madrida, producent mu je Dubravko Merlić, a za sada je sigurno da “Utakmica života” ide na Hrvatskoj nogometnoj televiziji. Show kreće 14. svibnja, emitirat će se u dnevnom ritmu, a nekoliko dana poslije emisije će biti postavljene i na YouTube kanal “Utakmice života”. Pobjednika bira stručni stožer i publika. Inače, brojna poznata lica nogometa, kako ona bivša tako i sadašnja podržala su i putem društvenih mreža ovaj talent show koji će pružiti priliku svim neotkrivenim talentima da pokažu svoje sposobnosti. Tako je osim Rakitića to učinio i Luka Modrić, Mateo Kovačić, Gordon Schildenfeld, Goran Vlaović te brojni drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:25