BURAN DAN ZA 'ZVIJEZDE'

ZBOG JEDNE DJEVOJKE VELIKI RASKOL U ŽIRIJU POZNATOG SHOWA Tony Cetinski izgubio živce zbog Foxa: 'Stalno nas diskreditiraš. Izađi van iz studija!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.06.2017. u 18:31

RTL

Dosad su Massimo, Remi, Tony, Maja i Fox bili dosta slični u dodjeli bodova natjecateljima. Ako bi Tony nekome dao deset, Massimo bi dao devet zbog jedne male zamjerke ili obratno. Žiri je naglašavao da će, kako natjecanje odmiče, njihovi kriteriji biti sve stroži. No, nitko se nije nadao da će baš u ovoj fazi showa pasti i pokoja trojka!

'Ovo je bilo loše od samog početka. Toliko si žurila da sam samo čekao gdje ćeš ući u ozbiljne probleme. I nisam trebao dugo čekati… Jako mi je žao, ali od mene si dobila tri', rekao je Massimo jednoj natjecateljici nakon nastupa. Njegovoj ocjeni se iznenadila voditeljica Antonija Blaće, ali i Fox, koji je pak djevojci dao devetku uz komentar kako je tako visoku ocjenu dao jer je znao da će je ostali članovu žirija 'sasjeći', te je time započeo još jednu svađu u žiriju.

'Fox nam ruši kredibilitet! Nema šanse da bi od mene dobila devet! Pa cijelo si vrijeme bila falš, gubila si se u traženju tonaliteta! Moram s Foxom na informativni razgovor', kazao je ljutiti Tony, koji je pozvao Foxa da spusti stolicu i izađe iz studija.

RTL
 

'Ako se Fox više ne vrati i ne sjedne u svoj stolac, znamo tko je osumnjičen', kazala je Antonija nakon što je na Tonyjevom licu vidjela flaster na nosu i iskrivljene naočale.

Kako je to izgledalo, pogledajte u 20 sati u novoj epizodi showa 'Zvijezde' na RTL-u!

ELIPSO

Izdvajamo