RTL-ov REALITY

ZBRKA ZBOG CRVENOKOSE KAUBOJKE U 'LJUBAVI NA SELU' Ni FBI ne bi utvrdio koliko točno ima godina. U videu priča da joj je 47, a na ekranu piše 52!

 
 RTL

'Ja sam Ksenija Munitić, imam 47 godina i dolazim iz Splita, prodajem tekstil na štandu', predstavila se natjecateljica-povratnica u showu 'Ljubav je na selu', dobro poznata pratiteljima RTL-ovog showa još od prije dvije godine, kad je pokušala osvojiti naklonost Stanka Rajčića iz Nevesta kod Unešića, piše Slobodna Dalmacija.

I ove je sezone crvenokosa 'kaubojka' (za one manje upućene, Ksenija pred kamerama rado zapjeva country) nastavila pretendirati na Dalmatinsku zagoru jer je 'pismo namjere' uputila 61-godišnjem Marku Skelinu iz Miljevaca, ali je pritom gledatelje potpuno zbunila činjenicama.

'Moja je velika ljubav pjevanje, bila sam na brojnim natjecanjima. Volim profinjenije kafiće, gdje dolaze profinjeniji muškarci', nizala je Ksenija navodeći kako joj je 47 godina, dok je na ekranu istodobno pisalo da su joj 52!

Screenshot / RTL

Isti se podatak uz Ksenijino ime pojavljuje i u drugim djelovima showa.

Upitana kako ocjenjuje konkurenciju, gospođu Milu iz Brdovca i Rusemu iz Donjeg Lapca, Ksenija je ustanovila kako joj one uopće nisu konkurencija, jer je ona 'iznad njih'.

Ksenijine brojke nisu štimale ni prije dvije godine, kad je na ekranu uz njezino ime stajalo da ima 46 godina, dok se ona predstavljala kao 44-godišnjakinja.

Screenshot / RTL

Ksenija se ipak nada da će boraveći u Miljevcima Marka uspjeti privući, kako je rekla, 'kvalitetama i ozbiljnim radom'.

Marko je Kseniju, jednako kao i druge vatrene osvajačice svog srca, u Miljevcima dočekao psihološki i fizički spreman.

Screenshot / RTL

'Sve za njizi! Ko da mi je 20 godina, a ne 60, nu', uzbuđeno je vikao Skelin, demonstrirajući svoju tjelesnu spremu, piše Slobodna.

Miljenik velikog dijela gledateljstva, koje mu iskreno želi da odabere srodnu dušu i uživa s njom, svoju je dobru formu jednostavno objasnio:

'Nema ti do ove miljevačke bure! Vidi me, more bi priora!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:39