TUŽNA VIJEST IZ POŽEGE

ZVIJEZDA REALITY SHOWA 'LJUBAV JE NA SELU' UMRLA U 31. GODINI Vrijedni poljoprivrednik i biker iznenada preminuo u svom domu

 
Josip Vodička
 Danijel Soldo / CROPIX

Požežanin Josip Vodička (31), javnosti poznat iz showa 'Ljubav je na selu', iznenada je preminuo u svom domu u utorak u poslijepodnevnim satima. Iako je hitna pomoć došla odmah nakon poziva, nije mu bilo spasa jer mu je otkazalo srce.

DVD Biškupci, čiji je Josip bio član, objavio je jučer poslijepodne obavijest o njegovoj smrti.

"Nažalost mlad, danas nas je napustio naš brat Josip Vodička. Josipe neka ti je laka zemlja i čuvao te Sv. Florijan!", napisaoli su na svojoj Facebook stranici.

Vrijedni Josip je bio vlasnik OPG-a u selu Bankovci gdje je držao ovce i svinje, a bavio se i ratarstvom, vinogradarstvom i voćarstvom. Za sebe kažem je govorio da je 'moderni seljak jer živi u gradu, a radi na selu. U slobodno vrijeme volio je voziti motor.

Facebook

Kao svoju manu naveo je to što previše radi. Usprkos tome, uvijek je nalazio vremena za druženje i izlaske s prijateljima.

U showu je prošle godine tražio partnericu s kojom će zasnovati obitelj i koja će ga cijeniti i poštovati. Nažalost, tada nije našao ljubavu sreću.

Iz prvog braka imao 8-godišnjeg sina kojeg je nazivao svojim najvećim blagom i radošću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 16:21