ŽIVOT GA NIJE MAZIO

RODITELJI SU GA OSTAVILI, BRAT JE S 11 GODINA UMRO OD RAKA, A ON ŽIVI NA ULICI... Tužna sudbina natjecatelja 'Supertalenta' rasplakala je mnoge

 
 FACEBOOK

Valentino Zec, 22-godišnji kandidat "Supertalenta" iz okolice Lekenika, svoj nastup u showu posvetio je bratu, koji je sa samo 11 godina preminuo od tumora jetre, a majstor beatboxa sad je za Dnevnik.hr otkrio i druge detalje iz svojega života, koji će rijetko koga ostaviti ravnodušnim.

Naime, Valentino je od 11. godine do punoljetnosti živio u domu za nezbrinutu djecu.

- Na početku mi je bilo jako teško, ali sve sam nekako prebrodio uz profesore i odgojitelje. Kad sam izašao iz doma, vratio sam se roditeljima, ali oni su me istjerali iz kuće - prisjetio se Zec za Dnevnik.hr.

Ipak, hrabri Valentino ne odustaje, a životnu snagu mu, kaže, daju vjera i molitva.

- Svako jutro prolazim kraj groblja, ondje stanem, prekrižim se i pomolim za brata, koji mi silno nedostaje. Bilo mi je jako teško kad me napustio, a još gore mi je bilo što ga nisam mogao vidjeti posljednjih dana njegova života. Tata mi je to branio - izjavio je Valentino.

Priznao je i kako je u domu za nezbrinutu djecu znao upadati u probleme - pušio je marihuanu, a ni provale mu, kaže, nisu bile strane.

- Bio sam loš čovjek, ali bratova smrt bila mi je velika pouka - zaključio je ovaj natjecatelj "Supertalenta".

Valentino je usprkos svim životnim nedaćama odlučio krenuti dalje, i to od nule - trenutačno živi kao beskućnik, a s obzirom da nema gdje prijaviti adresu prebivališta, nema ni osobnu iskaznicu.

- Zbog toga se ne mogu ni zaposliti pa se snalazim - povremeno radim na građevini ili u šumi - rekao je Zec.

Iako su ga roditelji ostavili, on im to ni najmanje ne zamjera.

- Nije mi jasno zbog čega su mi to napravili, ali više se ne ljutim na njih. Volim ih više od ičega - govori Valentino i dodaje kako je s biološkim roditeljima danas jako rijetko u kontaktu. Znaju se, kaže, sresti na ulici, pozdrave se, ali sve ostaje isključivo na tome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:02