FESTIVALSKA GROZNICA

Saznajte kako Fresh Island dočekuje Wiz Khalifu i ostale hip-hop velikane

A u nastavku saznajte kakve još gastro poslastice čekaju i ostale hip-hop velikane u Novalji...

Glazbena festivalska groznica u punom je zamahu a vesela ekipa Fresh Island festivala sedmu godinu zaredom priređuje najbolju hip-hop zabavu na plaži Zrće. Ovogodišnje izdanje festivala rasprodano je tjednima unaprijed. Program je počeo prošli vikend s partyjima dobrodošlice i pred partyjima, a glavni program odvija se od 10. do 12.07. Danas je nulti dan festivala i kao prvi veliki gost nastupom će ga otvoriti poznati reper Ty Dolla $ign.

Jednako oduševljenje krajolikom, atmosferom i zabavom dijele i posjetitelji i izvođači, stoga ne čudi da će Fresh Island ove godine pohoditi oko 10 000 posjetitelja iz preko 40 zemalja, preko 200 internacionalnih uglednih medija, 30 internacionalnih influencera, nekolicina svjetskih celebrityja te 50 izvođača i DJ-a.

Svjetske zvijezde teško odolijevaju lokalnim delicijama, stoga se u njihovom rasporedu i jelovniku obavezno nalaze sushi od jadranskih kozica, carpaccio od Buše, čisti filet plave jadranske ribe preliven uljem od ruže i maslina, paške janjeće tripe, paški sirevi, kao i wine tasting u podrumu restorana Boškinac.

Osim gurmanskih užitaka festival nudi i zabavu u vidu raznih aktivnosti na plaži poput skijanja na vodi, jet skija, bungie jumpinga i slično, a već i jednostavno uživanje na plaži, kupanje u moru i šetnja Novaljom dovoljan su razlog da zavolite ovu destinaciju.

Ali, glavni fokus i ono što privlači ljude na ovu divnu lokaciju i festival je jedinstveni glazbeni doživljaj koji osvaja svakog ljubitelja kvalitetne hip-hop glazbe. Ovogodišnji program odvija se na pozornicama klubova Papaya stage powered by Rinse FM i INA Aquarius stage powered by Capital Xtra gdje će nastupiti svjetske hip hop zvijezde Wiz Khalifa kojem je ovo drugi put da se vraća na plažu Zrće, Lil Pump, PARTYNEXTDOOR, J Hus, Vince Staples, GoldLink, Tim Westwood te 40 internacionalnih DJ-a i artista. Tijekom Festivala posebni festivalski užitak doživjeti se može na pučini u sklopu popularnih NOSS Boat Partyija, a tu su i ludo zabavni Pool partyji u dnevnim terminima.

Fresh Island iz godine u godinu dokazuje da je nezaobilazna svjetsku party destinacija jer ga posjećuju svi od Velike Britanije, preko Njemačke i Francuske pa sve do SAD-a, UAE-a, Rusije, Bahreina i Australije. Karata povučenih iz rezervacija u prodaji je ostalo još jako malo na službenoj stranici festivala www.fresh-island.org, na INA-inim benzinskim postajama i na ulazu na festival. Sve informacije dostupne su i putem službene mobilne aplikacije festivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:34