ZGODNA NATALIA

SEKS-BOMBA HRVATSKIH KORIJENA ZAVELA LATINO ZVIJEZDU Ova bivša balerina natjecala se na američkom izboru za Miss, a snimala je i s Britney Spears

 
 INSTAGRAM

Iako ima tek dva studijska albuma, kolumbijski pop pjevač Juan Luis Londoño Arias, koji nastupa pod umjetničkim imenom Maluma, već je snimio duete sa svjetski poznatim zvijezdama Shakirom i Rickyjem Martinom, a na Instagramu ga prati nešto manje od 30 milijuna ljudi.

Za ovim 23-godišnjim glazbenikom luduju žene diljem Latinske Amerike, ali i šire, no on je već neko vrijeme sretno zaljubljen, i to u seksepilnu Kubanku hrvatskih korijena.

Maluma je, naime, u vezi s 25-godišnjom manekenkom Natalijom Barulich, koja je svojedobno bila zaštitno lice prestižnog modnog brenda Guess, a 2012. natjecala se na izboru za Miss Kalifornije, gdje inače živi.

Atraktivna brineta, čija majka je Kubanka, a otac Hrvat, ponosi se svojim podrijetlom i često ga ističe na društvenim mrežama.

Barulich, inače bivša balerina, pojavljuje se u spotu "Work B**ch" Britney Spears, a početkom ove godine gostovala je i u dečkovu videu za singl "Felices los 4". Prije dvije godine glumila je u kratkom filmu "Set You Free" američkog redatelja Ryana Curtisa.

Fala aí se tem outra mulher linda por dentro e por fora?❤

A post shared by Natália Barulích (@xomissnatalia) on

@Regranned from @natalia - Is that for me ? ☺ #Natalia

A post shared by Natália Barulích (@xomissnatalia) on

WE HERE / ACA ESTAMOS !! @latingrammys

A post shared by MALUMA (@maluma) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 09:28