NIJE BILA JEDINA ŽRTVA

SEKSUALNI MANIJAK VREBAO NAŠEG POZNATOG MODELA Lažno se predstavljao kao kirurg, naša manekenka razotkrila ga je na vrijeme...

 
 INSTAGRAM

Seks skandali koji već danima potresaju Hollywood očito su "otvorili Pandorinu kutiju" - ne prođe ni dan da u javnost ne procuri novi slučaj nekog oblika zlostavljanja, a čini se kako je jedna od žrtava gnjusnih predatora svojedobno bila i Nina Morić.

Zagrebačka manekenka s milanskom adresom tako je otkrila kako ju je jednom pokušao prevariti muškarac koji joj se lažno predstavio kao estetski kirurg, piše Blic.

- Znao je sve o meni, mojim bračnim problemima, mojoj borbi za sina... Tvrdio je da mi želi pomoći. Čak mi je htio platiti da dođem na simpozij na kojem je sudjelovao, a zauzvrat je tražio novac ili seks - izjavila je Nina.

Ona je, naravno, njegovu ponudu odbila, a poslije je saznala da je isti prevarant na društvenim mrežama vrebao i druge djevojke. Svakoj koja bi mu lajkala službenu stranicu ili objavu, slao je privatne poruke u inboks i raspitivao se o njezinoj intimi. Morić je iz svega toga zaključila kako se očito radi o krađi identiteta, a kad je napokon pronašla pravog kirurga, čijim se imenom dotični prevarant koristio, sve mu je rekla.

Red Passion ♥ Make-up & hair @linoincorvaia_hairstylist ❤

A post shared by (@nina__moric) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:47