PROMIJENIO NAVIKE

SLAVNI KUHAR SMRŠAVIO 23 KILOGRAMA Pohvalio se novom linijom i oduševio fanove: 'Nisam htio da moja djeca ostanu bez oca, učinio sam to zbog zdravlja'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 09.08.2018. u 09:50

 • INSTAGRAM

  Gordon Ramsay

   

  Gordon Ramsay (51) većinu ovoga ljeta proveo je s obitelji u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje se, između ostaloga, pripremao i za humanitarni triatlon u Londonu, na kojemu se prikupljao novac za pacijente Great Ormond Street bolnice i zakladu Gordon and Tana Ramsay Foundation, koju je proslavljeni škotski kuhar osnovao sa suprugom.

  Ramsay je spomenuti triatlon odradio sa svojih dvoje od četvero djece - kćeri Megan i sinom Jackom , prenio je Hello Magazine. A njegove fotografije s treninga, koje je objavio na Instagramu, pokrenule su pravu lavinu oduševljenih komentara - poznati chef je, naime, smršavio skoro 23 kilograma, o čemu je nedavno govorio gostujući u TV showu "Today".

  - Moj otac je imao 53 godine kad je umro od srčanog udara. Nikad nije dobio priliku jesti u mom restoranu. To me i dan danas boli. Kad sam nakupio 122 kilograma, shvatio sam da se nešto mora promijeniti, da moram početi misliti na vlastito zdravlje... Nisam htio da moja djeca ostanu bez oca - izjavio je Gordon prije dva mjeseca.

  U skidanju kilograma najviše mu je pomogla supruga Tana (43), s kojom je u braku već 22 godine.

  - Poslužila sam se njegovom provjerenom metodom kako bih ga natjerala da se pokrene - rekla sam mu da se malo 'zaokružio' u struku - našalila se spisateljica i TV voditeljica. Gordon je, otkrio je, umjesto rigorozne dijete odlučio smanjiti porcije hrane, ali i uz takav režim nije mu bilo nimalo jednostavno skinuti višak kilograma.

  - Kao kuhar moram kušati ono što pripremam u svojim restoranima, i to puno puta na dan, svaki dan... Ali veliki doručak, veliki ručak i veliku večeru zamijenio sam malom količinom hrane i upalilo je - pohvalio se Ramsay. 

  Izdvajamo