OD JESENI NA MALIM EKRANIMA

SNIMA SE NOVA SERIJA 'NA GRANICI' Zvijezdu filma 'Osmi povjerenik' gledat ćemo u ulozi šefice malog seoskog kartela i najpoželjnije udavače u mjestu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.08.2018. u 11:05

Promo Nova TV

Nadia Cvitanović i Momčilo Otašević

 

Nakon velikog hita ''Čista ljubav'' produkcija Nove TV započela je s radom na novoj dramskoj seriji, jesenskom adutu najgledanije televizije u Hrvatskoj. Radi se o jedinstvenoj seriji s elementima humora ''Na granici'', koju su osmislili autori Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina. Pod redateljskom palicom Josipa Žuvana, Stanislava Tomića, Ivana Miladinova i Danijela Kušana već je pala prva klapa. Uloge u novom jesenskom hit projektu Nove TV, između ostalih, dobili su Nina Erak, Nadia Cvitanović, Momčilo Otašević, Filip Juričić, Milan Štrljić, Amar Bukvić, Barbara Vicković, Mladen Vulić, Žarko Radić, Petra Kraljev, Barbara Nola, Asim Ugljen, Zlatan Zuhrić, Tijana Pečenčić i mnogi drugi vrhunski glumci.

Ova dramska serija upoznat će nas s mladom, tek diplomiranom ekonomisticom, koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi od bake naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku. U ulozi bake Zorke vidjet ćemo poznatu kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu Ninu Erak, dok će njezinu temperamentnu unuku Petru utjeloviti Nadia Cvitanović, zvijezda hvaljenoga filma "Osmi povjerenik". Petra postaje šefica pravog malog kartela, a samim tim i najpoželjnija udavača u mjestu.

Sve obitelji uključene u biznis vide priliku da ženidbom jednog od svojih sinova s Petrom zagospodare unosnim poslom, pa sinovi, htjeli ne htjeli, postaju Petrini udvarači. Tako će Petra, uz sve probleme koje ima s vođenjem tog neobičnog biznisa i to u patrijarhalnoj sredini, na vratu imati i gomilu "kolega", svojih "podređenih", a ustvari prijatelja iz djetinjstva, koji je žele oženiti i koji, uz zdušnu podršku svojih očeva, ne biraju sredstva da sabotiraju konkurente.

Promo Nova TV

Filip Juričić

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo