'ŽENIM SINA'

ŠOKANTNO OTKRIĆE Djevojke mami Ani odale da Dragana ima dečka, Marko ju je odmah izbacio iz showa: 'Nije mi žao što odlazim. Apsolutno nisi moj tip!'

 
Marko i Dragana
 Nova TV

Nakon što je ponovno odradio sve spojeve s djevojkama u showu "Ženim sina?", Marka je nešto kopkalo u pogledu Dragane pa ju je odlučio opet izvesti na spoj kako bi potvrdio ili odbacio svoje sumnje. Dok su oni bili na spoju, djevojke su mamu Anu izvele u šetnju kako bi joj priopćile da Dragana ima nekoga izvan showa.

Nova TV
Dragana

- To je apsolutno dvolično s njezine strane. Uvijek je poricala da ima nekoga. Govorila je kako je došla s namjerom da upozna Marka i uvijek je vrlo striktno tražila da joj se Marko izjasni o svojim namjerama - bila je šokirana mama Ana. Također je zaključila: "Mislim da je ona u Marku vidjela biznismena i nekoga tko ima puno love. Meni je nje zapravo žao jer takvo ponašanje nije odlika dobrog čovjeka".

Marko je, pak, Dragani vrlo brzo poručio: "Danas ideš ća, ne bih mogao vidjeti sebe kraj tebe u životu". Njegove riječi na trenutak su iznenadile Draganu, koja očito nije očekivala da će biti sljedeća za eliminaciju, no na kraju mu je rekla: "Drago mi je što idem. Čak mi je malo i dosadilo biti ovdje. Apsolutno nisi moj tip".

Nova TV
Marko i Dragana

Marko je priznao kako je od nje ipak očekivao malo burniju reakciju.

- Mislim da je uključila svoj obrambeni mehanizam. Da sam joj rekao kako ostaje i kako među nama ima nečega, vjerujem da bi odgovorila: 'Pa da, osjećam nešto prema tebi'. To je priča - zaključio je Marko, a Dragana je izjavila: "Muško k'o muško, lupeta gluposti. Mora nekoga izbaciti, mora nekoga ostaviti".

Nakon što je izbacio Draganu iz showa, Marko je odveo Nives na večeru u restoran, a čim se serviralo predjelo, ona je pokazala određeno negodovanje. Kako kaže, ne voli tartar, odnosno sirovu hranu, no na Markov nagovor, ipak je odlučila kušati jelo.

- Očito je, ona će napraviti sve da ostane, pojest će friško meso, pojest će gluten... Da je to neka pašteta i bijela riža, onda ne bi, ali svaka joj čast - rekao je Marko kojega je iznenadilo Nivesino uživanje u tartaru.

- Ne samo da ga je probala, nego je uzela još i još... Da je bilo toga više, ne bih je mogao nahraniti - dodao je.

U međuvremenu, kod Avdića se odvijala prava drama na eliminacijama. Dok je Adnan bio na ručku s Karolinom, mama Merima iskoristila je priliku za razgovor s Teom. Najprije ju je pitala je li se poljubila s Adnanom, a zatim ju je zanimalo ima li ikakve osjećaje prema njezinu sinu i vidi li se s njim.

- Veza s njim, ne, zapravo, što dalje od toga - odgovorila joj je Tea. Kada se Adnan vratio, okupio je sve djevojke kako bi im priopćio da je imao na umu izbaciti Teu, no na kraju se ipak odlučio za Tamaru. Mama Merima pokušala je uložiti veto na njezino izbacivanje, a potom je uslijedila i žustra svađa. Nakon što su se tenzije smirile, Merima je rekla sinu da ostavi Tamaru jer joj je Tea priznala kako se ne vidi s njim u finalu. Na kraju je Adnan pristao na majčinu molbu.

- Ovaj cjelokupni igrokaz bio je pričaj, pričaj, pričaj, a priče nema - izjavila je Tea kroz suze i napustila show.

Kod Elvisa na eliminacijama nije bilo plakanja, a iako je znala da će baš ona biti izbačena, naročito zbog uvreda od prethodnoga dana, Nikolina je priznala kako joj je ipak žao što neće nastaviti druženje.

- Elvisu ne zamjeram što me izbacio jer nije moj tip dečka, ali niti malo - izjavila je Nikolina te oštro dodala: "Za cure jedino imam poruku kako se neće usrećiti s Elvisom jer on nije dovoljno muško. Njemu pak najviše sreće želim s njegovom mamom".

Igorove djevojke ustvrdile su kako on ne pokazuje značajnije simpatije niti prema jednoj djevojci te se jednako odnosi prema svakoj od njih, što im ne ukazuje na to koja bi mogla biti eliminirana. Bez imalo drame i okolišanja, za vrijeme ručka Igor je obznanio kako je Loredana ta koja neće nastaviti ovu avanturu.

- Lori ima neka tradicionalna uskogrudna razmišljanja koja mi možda nisu u tom trenutku sjela. Zbrojio sam ono što mi ne odgovara i to je presudilo - objasnio je Igor.

Što kandidate i njihove djevojke očekuje u narednim epizodama, ne propustite doznati u showu Nove TV "Ženim sina?".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:14