NAPETO U BB KUĆI

'SPLETKAROŠICA, SA SVIMA FINA, A IMA PET LICA!' Gledatelji jedva dočekali burnu svađu djevojaka, RTL demantirao optužbe jučer izbačenog stanara

 
 INSTAGRAM

Gledatelji Big Brothera napokon su došli na svoje - naime, poslije nedjeljne emisije, svjedočili su žestokom obračunu između Splićanke Lucije Stojak i Vrsaranke Alene Anezi Nezirović, ali ostali su i duboko razočarani jer svađu nisu uspjeli vidjeti do kraja - ona, naime, nije stala u RTL-ov polusatni prijenos uživo, pa će na nastavak i epilog iste morati pričekati do dnevne emisije u ponedjeljak navečer.

Ipak, fanovi reality showa oduševili su se jer je temperamentna Luce Anezi "skresala u facu sve što je ova i zaslužila", piše Slobodna Dalmacija.

- To je bio najbolji dio emisije - složili su se mnogi, pa su gledateljice koje su u to doba bile zauzete uspavljivanjem djece, kako su neke otkrile, ili su i same zaspale, sa znatiželjom ispitivale što se to sve događalo u BB kući.

- Luciji svaka čast za ovo što je rekla Anezi! A taman ste nam prekinuli prijenos da ne čujemo što će baba izanalizirati u vezi svađe... Ušla je u kuću k'o da je šerif i misli da ima neki autoritet - izvijestila je jedna gledateljica, referirajući se na novu stanarku Ljiljanu.

- Bravo za Luciju! Ona Anezi je spletkarošica! Sa svima je fina, a ima pet lica... Užas - nastavila se analiza u kojoj je većina stala na stranu atraktivne Splićanke.

- Luce ju je prozvala za njezino glumatanje, dvoličnost i filozofiranje... Lucija, kraljica najveća! Anezi je ušla u BB u nadi kako će joj to pomoći u glazbenoj karijeri, a dogodit će se baš suprotno... U početku baš i nisam simpatizirala Luciju, ali ona je, čini mi se, stvarno jedina koja kaže ono što misli... I ovo za Anezi, svi znaju kakva je, a šute k'o šupci - zaključili su gledatelji.

'Ošamarila ga je, ali zaslužio je!'

Ana Marković iz Bjelovara kažnjena je s čak četiri tjedna nominacija, i to nakon što je njezina svađa sa sustanarom Antonijem Benčakom završila - šamaranjem!

Iako sporni događaj nije bio prikazan na televiziji, komentirao ga je izbačeni Juraj Golubiček.

- Antonio joj se unio u lice, a Ana ga je ošamarila. Bilo je malo drame, no sve se brzo smirilo - objasnio je sad već bivši natjecatelj. Dodao je i kako su svi stanari stali na Aninu stranu jer je Antonio, složili su se, zaslužio šamar. O incidentu su se izjasnili i s RTL televizije.

- Big Brother pravila ne toleriraju nasilje i fizičke obračune. Da je stanarka Ana zaista ošamarila Antonija, više ne bi bila u kući. Bilo je točno onako kako je prikazano - došlo je do naguravanja, za što je Ana kažnjena oduzimanjem imuniteta i direktnim nominacijama u trajanju od četiri tjedna. Juraj nije bio u blizini kad se to desilo i njegove tvrdnje nisu istinite - stoji u njihovu priopćenju.

Over and out #bb2018

A post shared by Juraj Golubiček (@mojojujo) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 14:21