PJESMA EUROVIZIJE

SRPSKA PJEVAČICA NE KRIJE PONOS ZBOG VELIKOG USPJEHA SESTRE NA EUROSONGU 'Bila je prva do samog kraja, a onda se to dogodilo... nije mi jasno'

 
 REUTERS

Tamara Todevska, 33-godišnja pjevačica koja je u subotnjem finalu predstavljala Makedoniju na Eurosongu 2019., natjecanje je završila na visokom osmom mjestu. To je ujedno i najbolji rezultat za Makedoniju od njezina osamostaljenja.

Pjesma "Proud" osvojila je simpatije cijele Europe, a na Tamarin plasman u Izraelu najponosnija je njezina deset godina starija sestra, također vrlo popularna glazbenica, Tijana Dapčević.

- Napravila je veliki uspjeh, bila je stvarno na visini zadatka. Maestralno je odradila sve, ne samo polufinale i finale, nego svih 15 dana koliko je bila u Tel Avivu. Svim srcem bili smo uz nju, a ja sam najponosnija sestra na svijetu - izjavila je Tijana za srpski Blic.

INSTAGRAM
Tijana Dapčević i Tamara Todevska

- Do samog kraja bila je prva i onda se desilo to glasanje publike koje mi uopće nije jasno, ali nema veze, kako god - komentirala je Dapčević.

Podsjetimo, Makedonija je neko vrijeme uvjerljivo vodila, ali na kraju je, kada su se pribrojili glasovi publike, ipak trijumfirao Nizozemac Duncan Laurence (25) s pjesmom "Arcade".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:24