U NOVOM BROJU STUDIJA

ŠTO NAŠA POPULARNA PLESAČICA RADI NA NOGOMETNOM STADIONU? Tamara Despot otkriva kako je ukrotila igrače i zašto se morala odreći ženstvenosti

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.06.2019. u 14:45

Zagreb, 081207.
HRT, snimanje emisije Ples sa zvijezdama.
Danas je ispala Nikolina Pisek i njen partner Istvan Varga, iako je ziri najmanji broj glasova dao Davoru Gobcu i Tamari Despot. Najvise glasova ponovo su osvojili Lana Jurcevic i Hrvoje Krasevac.
Na slici : Davor Gobac i Tamara Despot. Foto : Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX

Davor Gobac i Tamara Despot u TV showu 'Ples sa zvijezdama'

 

Vrhunsku plesačicu Tamaru Despot gledatelji znaju kao dugogodišnju mentoricu u “Plesu sa zvijezdama”, a u posljednjoj sezoni bila je i članica žirija u spomenutom TV showu.

No ona je također i koordinatorica kondicijskih priprema u Dinamovoj Nogometnoj akademiji te trenerica U-17 kategorije.

Za novi broj Studija, koji izlazi u petak 14. lipnja, Tamara nam je ispričala kako je uspjela izgraditi neupitni autoritet, ali otkrila je i svoje metode kažnjavanja igrača.

 

- Kad uđem na stadion, spuštam zastor svoje ženstvenosti... Ako se želiš uklopiti u mušku priču, moraš imati mušku energiju. Ne smiješ se ponašati ženski, ne smiješ se odijevati ženski - izjavila je Despot.

Osim velikog intervjua s njom, u novom broju Studija pročitajte i životnu priču holivudske zvijezde Emme Roberts, čime je splitski glumac Paško Vukasović oduševio Zagreb, upoznajte riječku kantautoricu Mirnu Škrgatić te saznajte sve o popularnom showu "The Voice", koji se na zimu vraća na male ekrane.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo