INTERNET OPET 'GORI'

ŠTO SE DOGODI NA LJETOVANJU, OSTAJE NA LJETOVANJU. ILI IPAK NE... Obožavatelji u ekstazi zbog fotografija najtraženijih modela u toplesu i tangama

 
 INSTAGRAM

One su uvijek sređene od glave do pete, što zbog prirode njihova posla, što zbog paparazza koji ih prate u stopu, ali postoje ti posebni dani u godini kad se i one mogu u potpunosti opustiti.

Upravo to najbolje dočarava fotografija kojom se Bella Hadid (21) ovih dana pohvalila na Instagramu - ona, Kendall Jenner (22), također manekenka, pjevačica Justine Skye (22) i fotografkinja Renell Medrano (25) utrčavaju u plićak u tangama, a u rukama drže tek skinute gornje dijelove kupaćih kostima.

Naravno da je fotografija njihovih obnaženih stražnjica u rekordnom roku dobila skoro milijun i pol lajkova, a pratitelje je najviše zanimalo gdje se to jedne od najljepših žena svijeta odmaraju. Ispostavilo se kako se Bella samo prisjećala godišnjeg odmora iz snova, na kojem je s prijateljicama bila u svibnju prošle godine.

Naime, ispod objave isprva je napisala kako joj je "toga jutra silno nedostajala sva ta ljubav s fotografije", ali poslije je sve ipak izbrisala i ostavila na tajanstvenim simbolima srca i leptira.

my people

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

A post shared by (@bellahadid) on

A post shared by (@bellahadid) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:05