RAD, RED I DISCIPLINA

'ŠTO SI OVA STARA MISLI?' NISAM JA OVDJE DOŠLA ČISTITI!' Mama zaposlila djevojke, ali njihove reakcije zaprepastile su i njezina mezimca

 
 Nova TV

Novi tjedan donosi brojne zanimljive obrate u showu "Ženim sina?", a nakon početnog upoznavanja, vrijeme je da se djevojke usele u domove svojih kandidata.

Dok će neki svojim odabranicama priuštiti šetnju i odmor, neki će imati druge planove.

- One nisu niti svjesne što će im se na otoku desiti... Misle da su došle na odmor, ali plan je malo drugačiji - otkrio je Marko dok je čekao djevojke da stignu na Rab.

Nova TV
mama Ana

Mama Ana priredila je djevojkama pravu dobrodošlicu s rapskim specijalitetima, no nisu sve kandidatkinje bile odveć zainteresirane za hranu.

- Mislim da me mama Ana ne voli jer nisam jela njezine specijalitete, ali ona ne shvaća da ja želim ostati vitka i lijepa za Marka - izjavila je Marija Folnožić te zaključila: "Mislim da su pale maskice, da su teretane i proteini samo neka pusta priča jer su cure dobro pojele kad su došle". Mama Ana bila je poprilično razočarana što, unatoč njezinu trudu, nisu sve djevojke htjele jesti.

- Manje - više, cure nisu ništa jele. Nives je pojela najviše, ona se uopće nije ustručavala - zaključila je.

Nakon nepojedenog objeda, djevojke su imale u planu i odmoriti se, no ne i mama Ana koja ih je odlučila već prvi dan zaposliti jer apartmani za turiste neće se očistiti sami.

Nova TV
Markove djevojke

- Nisam došla ovdje čistiti! Što si ova stara misli? - prokomentirala je Dragana kojoj se ideja mame Ane nije uopće svidjela. Negodovanje djevojaka oko čišćenja primijetio je i Marko.

- Nakon što sam ih odveo na golf, nakon što sam ih vodio na bazene, vodio sam ih na obiteljsko gospodarstvo, bili smo tamo u onom dvorcu, pa daj molim te, valjda im neće biti problem očistiti malo. Ako bude, ovdje maske padaju! - izjavio je te ostavio Nives, Mariju Folnožić i Draganu u majčinim rukama, a Mariju Kuflu odveo je na spoj s obzirom da ona jedina do sad nije bila nasamo s njim.

Najprije je djevojke ostavila same u čišćenju, a potom je mama Ana došla u inspekciju i ono što je zatekla uopće joj se nije svidjelo.

- Mama Ana bila je poprilično zahtjevna, svakoj je našla neku zamjerku - komentirala je Nives, a mama se nije ustručavala ni korigirati djevojke u čišćenju.

- Meni mama dođe kući počistiti! - rekla je Dragana i šokirala mamu Anu koja nije mogla vjerovati, kao ni Nives, koja je sa zaprepaštenjem komentirala: "S obzirom na to koliko Dragana ima godina, a ima i dijete, mislim da bi trebala čistiti".

Nova TV
mama Ana i Dragana

Da će s djevojkama oko kućanskih poslova imati pune ruke posla, mami je postalo odmah jasno.

- To je za njih nešto novo. Ja mislim da su one doma zabavljene same sobom, da se lijepo urede, srede i izađu van, a što se čišćenja tiče, to neka mame naprave - zaključila je.

Hoće li mama Ana djevojke ipak naučiti kako se drži metla u ruci ili će odustati, ne propustite doznati u novoj epizodi showa "Ženim sina?" na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:45