U LOS ANGELESU

50. GODIŠNJICA KARIJERE AEROSMITHA Na pozornici im se pridružili Johnny Depp i Alice Cooper

lustracija, Johnny Depp
 CBS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumac Johnny Depp i glazbenik Alice Cooper pridružili su se u petak Aerosmithu na gala večeri i nastupu u Los Angelesu kako bi proslavili 50. godišnjicu glazbene karijere te američke rock skupine, čiji su albumi jedni od najprodavanijih svih vremena.

Cooper i Depp, koji s gitaristom Aerosmitha Joem Perryjem sviraju i u rock supergrupi Hollywood Vampires, bili su među više od desetak glazbenika koji su svirali hitove benda na gala večeri. Tu su bili i članovi Foo Fightersa te Sammy Hagar i John Legend.

Domaćin večeri bio je britanski komičar Russel Brand koji je zbijao šale o drogom obilježenoj povijesti benda, kao i o poodmakloj dobi frontmena Stevena Tylera, gitarista Perryja i Brada Whitforda, te basista Toma Hamiltona.

"Čudo je da je i dalje živ", rekao je Brand o 71-godišnjem Tyleru, proglasivši ga "najseksi sedamesetogodišnjakom u povijesti".

Aerosmith je formiran 1970. u Bostonu te je slavu stekao kao američki odgovor na britanske Rolling Stonese koji su spajali blues i hard rock.

Tyler i Perry uskoro su zbog svog drogiranja dobili nadimak "toksični blizanci", a kroz karijeru su više puta prošli rehabilitaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:45