NE MOŽE NASTUPATI

AEROSMITH NAPRASNO OTKAZAO TURNEJU Pjevač Steven Tyler hitno se avionom vratio u SAD na liječenje

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.09.2017. u 00:00

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN BRAZIL ** Rio De Janeiro, BRAZIL - Rock group Aerosmith performsat Rock in Rio music festival Rio de Janeiro, Brazil.
Pictured: Steven Tyler and Aerosmith
BACKGRID USA 24 SEPTEMBER 2017, Image: 350424418, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

 

Slavni američki bend Aerosmith, prepoznatljiv po svom frontmenu Stevenu Tyleru, otkazao je zadnja četiri nastupa svoje turneje po Južnoj Americi. Na Tylerovom Twitteru pojavila se obavijest da pjevač potražio hitnu liječničku pomoć te da po savjetu liječnika sada ne može putovati i nastupati.

Bend je priopćio da se očekuje Tylerov potpuni oporavak. "Uz pravi odmor i liječenje bit će uskoro opet na nogama, rokajući svijet."

Fanovi iz Brazila, Čilea, Argentine i Meksika (gdje su otkazani nastupi) Tyler je poručio da mu je žao i da se osjeća kao da ih je iznevjerio. Pojasnio je da se po uputi liječnika vratio zrakoplovom u SAD prošle noći nakon koncerta u Sao Paulu.

"Molim vas, nemojte se brinuti. Nisam u životnoj opasnosti, ali moram ovo rješavati odmah i odmoriti se uz liječničku skrb kako bi mogao ubuduće nastupati. Obećajem da ću se vratiti", napisao je između ostalog Steven Tyler.

Ne navodi se o kakvoj se bolesti radi.

 

ELIPSO

Izdvajamo