'NIJE SRETNA, TO SE VIDI'

'AKO TATA UMRE, TI SI KRIVA...' Obitelj iz pakla ne prestaje udarati po Meghan Markle, polusestra izgubila živce nakon odavanja počasti Mandeli

 
 Profimedia/REUTERS

Prevarili su se svi koji su očekivali da će se obitelj Meghan Markle smiriti nakon kraljevskog vjenčanja. Naprotiv, vojvotkinjin otac i sestra u pohodu su na medije a tema je, naravno, Meghan i njezin odnos prema obitelji.

Meghanina polusestra Samantha u utorak navečer započela je pravu Twitter tiradu rekavši kako će Meghan biti kriva ako njihov otac Thomas umre. Thomas je pak nešto prije toga u intervjuu za TMZ rekao da ne namjerava prestati govoriti za medije sve dok ga Meghan ne prihvati natrag u svoj život.

Samanthu je naročito pogodilo Meghanino i Harryjevo odavanje počasti Nelsonu Mandeli te je rekla da bi Meghan prvo trebala odati počast svom vlastitom ocu.

'Ponašaj se kao humanitarka, ponašaj se kao žena. Ako naš otac umre, to će biti zbog tebe. Kako možeš biti tako hladna? Kako se uopće možeš pogledati u ogledalo?', napisala je Samantha na Twitteru.

Samantha Markle, inače majka troje djece, najavila je pisanje knjige o životu u sjeni vojvotkinje.

Podsjećamo, nakon što je postala članicom kraljevske obitelji, Meghan je prekinula sve veze s ocem i polusestrom.

Meghanin otac Thomas u intervjuu za TMZ je rekao da je upoznat s činjenicom da je Meghan i Harryju već preko glave njihovih medijskih istupa, no da on ne namjerava ušutjeti sve dok ga kćer ne primi natrag u svoj život.

'Bio sam tiho čitavu godinu. No mediji su pogrešno izvještavali da se krijem u Meksiku pa sam odlučio progovoriti. Sve što bi oni (Meghan i Harry, op.u) trebali napraviti jest da mi se jave.'

Thomas je također rekao da je siguran da Meghan zapravo nije sretna u novoj obitelji.

'Vidim to u njezinim očima, na njezinom licu, u njezinom osmijehu. Znam taj osmjeh godinama i ne sviđa mi se ono što sada vidim. To je namješten osmijeh. Ona je u velikom strahu i pod strašnim stresom. Platila je visoku cijenu da postane dio kraljevske obitelji', rekao je Thomas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:32