TUŽNA VIJEST

AMERIČKA TV ZVIJEZDA UMRLA U 38. GODINI Bio je strastven lovac na oluje, proslavio se u poznatom dokumentarcu: 'Uzrok smrti nije njegov opasan posao'

 youtube screenshot /

Joel Taylor, američka zvijezda poznate dokumentarne serije 'Lovci na oluje', iznenada je preminuo u 38. godini života. Uzrok smrti još uvijek je nepoznat, samo je potvrđeno da nema veze s opasnim poslom kojim se bavio.

Dokumentarni reality 'Lovci na oluje' na Discovery Channelu prati skupinu ljudi koji se pokušavaju što više približiti tornadima, pijavicama i ostalim olujama, te prikupljati razne podatke o njima.

Reed Timmer, Taylorov najbolji prijatelj i suradnik na emisiji, na Twitteru je ostavio dirljivu poruku.

- Najbolji prijatelju, počivaju u miru. Šokiran sam i shrvan gubitkom nevjerojatnog čovjeka....

Taylor i Timmer su bile zvijezde showa koji je krenuo još 2008. godine, ali ga je Discovery ukinuo 2012. nakon pet sezona.

- Njemu cilj nije bio slava. Bavio se ovako opasnim poslom jer je obožavao oluje, bio je jako strastven. Posljednjih nekoliko godina zajedno s ocem sjeo bi u automobil i ganjao tornada. I to bez kamere! Joel, zauvijek ćeš biti u našim molitvama - osvanula je poruka na Facebook stranici 'Western OK Chase', inače grupi koja se bavi istraživanjem oluja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:45