RASKINULI ZARUKE

ARIANA GRANDE I AMERIČKI GLUMAC PREKINULI NAKON SAMO 5 MJESECI 'Osjećala se loše. Jako su je pogodile kritike da je ona kriva za smrt bivšeg dečka'

 
Pete Davidson i Ariana Grande
 Andrew Kelly / REUTERS

Američka pjevačica Ariana Grande (25) i američki glumac Pete Davidson (24) okončali su svoje zaruke te su prekinuli vezu koju su započeli u svibnju ove godine, piše E! Online.

Podsjećamo, Grande i Davidson prvi su se puta upoznali još 2016. godine kada je pjevačica gostovala u glumčevoj televizijskoj emisiji Saturday Night Live (SNL). Grande je te večeri bila "domaćica" emisije te je otpjevala nekoliko pjesama.

Prema svjedočanstvima Davidsona i Grande, odmah su se svidjeli jedno drugom. "Cijelo to vrijeme sam bila zaljubljena u njega", rekla je svojevremeno pjevačica, a E! Online piše da je znala da se želi udati za njega. Grande je tijekom snimanja očito šarmirala Davidsona jer je 24-godišnjak u intervjuu za časopis GQ rekao da bi bio spreman "oženiti je sutra".

BGUK_1249385 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Ariana Grande, Pete Davidson



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 373448494, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Kada je par nakon nepuna dva mjeseca veze uselio u 16 milijuna dolara vrijedan stan u New York činilo se kao misle ozbiljno. Mediji su ih bili puni, u javnosti su bili vrlo prisni, dali su napraviti tetovaže koje su simbolizirale njihovu ljubav, no ta idila očito nije potrajala.

Davidson je prošlog tjedna prekrio pjevačicom inspiriranu tetovažu na vratu, što je za neke bio znak da s parom nešto nije u redu. S druge strane, Grande tijekom posljednjih mjesec dana nije viđena u javnosti, pretpostavlja se zato što ju je pogodila smrt bivšeg dečka repera Maca Millera koji je 7. rujna s 26 godina preminuo od predoziranja.

Grande i Davidson nisu prisustvovali ovogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy jer je pjevačici bilo potrebno nešto vrijeme kako bi joj "zacijelile rane", a sredinom rujna je udomila svinju kao kućnog ljubimca. Grande je nešto kasnije pojasnila da joj svinja kojoj je dala ime Piggy Smalls (referenca na legendarnog američkog repera The Notorious B.I.G.-a koji je nastupao i pod imenom Biggie Smalls, op.a.).

Ariana Grande has posted a photo on Instagram with the following remarks:
i thought u into my life ???? woah ! look at my mind 
Twitter, 2018-06-01 10:50:31. 
Photo supplied by insight media. Service fee applies.

NICHT ZUR VERÃFFENTLICHUNG IN BÃCHERN UND BILDBÃNDEN! EDITORIAL USE ONLY! / MAY NOT BE PUBLISHED IN BOOKS AND ILLUSTRATED BOOKS! Please note: Fees charged by the agency are for the agencyâs services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material., Image: 373523906, License: Rights-managed, Restrictions: NICHT ZUR VERÃFFENTLICHUNG IN BÃCHERN UND BILDBÃNDEN! Please note additional conditions in the caption, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media
Profimedia, Insight Media

Pjevačicu su jamačno posebno pogodili napisi na društvenim mrežama u kojima su obožavatelji Maca Millera nju okrivili za njegovu smrt, budući da je preminuo nedugo nakon što su prekinuli svoju vezu.

Grande je prije nekoliko tjedna objavom na Twitteru u kojoj je molila za "jedan dobar dan" dala do znanja da prolazi teško razdoblje u privatnom životu. Pjevačica se potom zahvalila obožavateljima koje je ta poruka zabrinula. "Vi ste anđeli u mom život. Imala sam težak mjesec. Pokušavam se vratiti poslu i normalni, ali teško mi je, čovjek sam i umorna sam. Žao mi je što sam vas zabrinula. Nisam to smjela napisati. Pametnija sam od toga", napisala je pjevačica na Twitteru.

Osim što je prekrio tetovažu inspiriranu pjevačicom, Davidson je u nedjelju navečer obrisao svoje profile na društvenim mrežama, signalizirajući da su vijesti u prekidu s Grande točne. Grande s druge strane svoje profile nije brisala.

"Bilo je to previše prebrzo", rekao je časopis People izvor koji je upoznat sa situacijom. "Ovo neće nikoga šokirati."

TMZ pak piše da su Grande i Davidson zajednički odlučili prekinuti svoju vezu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:53