TJERAO JU NA GRUPNI SEKS?

ASHTON POBJESNIO NA OPTUŽBE DEMI MOORE I VIŠE NE ŠUTI Javno je objavio svoj broj mobitela i poručio: 'Ako želite znati istinu, pošaljite poruku!'

 
 Profimedia, Alamy, PHOTOlink / Alamy

Ashton Kutcher (41) uzvratio je na teške optužbe bivše supruge Demi Moore, koja uskoro izdaje memoare, a u njima je iznijela sve prljavo rublje iz njihovog osmogodišnjeg braka.

"Upravo sam htio objaviti vrlo ružan tweet. Ali sam onda vidio svog sina, kćer i suprugu i obrisao ga", napisao je glumac u utorak, kojem se očito nije svidjela njezina verzija istine.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE* - Ashton Kutcher and Mila Kunis enjoy a morning out with their friends. Ashton and Mila look casual as they make their way to their friend's house.

Pictured: Ashton Kutcher, Mila Kunis



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 416099147, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA, BACKGRID
Profimedia, Backgrid USA, BACKGRID

Kutcher je zamolio svoje pratitelje da ga kontaktiraju ako žele čuti njegovu stranu priče, a javno je objavio i svoj broj telefona uz opasku: "Za istinu, pošaljite poruku".

Podsjetimo, Demi u svojoj autobiografiji tvrdi da ju je 15 godina mlađi Kutcher nagovarao na seks u troje što su i napravili, a dvaput ju je i prevario, prenio je The New York Times.

Ispričala je kako su u svoju vezu uveli treću osobu, ali je to bila greška. "Kao da više nismo imali granice u vezi. Moguće da me kasnije zato i prevario", iskrena je Demi.

Nakon što je izgubila njihovo dijete u šestom mjesecu trudnoće, uzimala je i velike količine Vicodin tableta. Osjećala se krivom jer je u trudnoći pila alkohol. U knjizi tvrdi da ju je on poticao na alkohol.

"Željela sam biti zabavna djevojka za njega, ona koja popije čašu vina za večerom, tekilu na zabavi... Znao me snimati kad bi se previše napila. Tada sam mislila da se šali, a zapravo me ismijavao", napisala je Demi, koja je priznala da je prema Ashtonu imala 'svojevrsnu ovisnost'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:28