DURAN DURAN

BASIST LEGENDARNOG BENDA ZARAŽEN COVIDOM-19 'Nakon tjedan dana nečega što je sličilo turbo intenzivnoj gripi, napokon sam se počeo oporavljati'

 
Nigel John Taylor i Simon Le Bon iz benda Duran Duran
 Getty Images

Nigel John Taylor, engleski glazbenik i basist Duran Durana, u nedjelju je na službenoj Facebook stranici benda objavio kako mu je još prije tri tjedna potvrđena zaraza koronavirusom zbog čega je, prateći preporučeni medicinski protokol, sve do sad bio u karanteni.

- Možda sam prilično robustan za jednog 59-godišnjaka, barem ja tako volim misliti o sebi - ali imao sam sreće što sam pokupio nešto blaži oblik koronavirusa. Nakon tjedan dana nečega što je sličilo turbo intenzivnoj gripi, počeo sam se oporavljati i sad se napokon osjećam dobro - napisao je Taylor.

- Ova pandemija stvorila je ogromnu količinu straha, koji je, nažalost, donekle opravdan. Moje srce je uz sve one koji su se morali suočiti sa stvarnim gubitkom i boli, ali istodobno vam želim reći da COVID-19 nije uvijek ubojica. Mi to možemo pobijediti i hoćemo - poručio je basist popularnog benda te dodao kako jedva čeka vratiti se na pozornicu i ponovno vidjeti fanove.

Njegov Duran Duran osnovan je 1978. godine, a "Planet Earth", "Rio", "The Reflex", "Ordinary World" i "Come Undone" samo su neki od hitova koji su im osigurali svjetsku slavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:23