ODRŽAVA I KRIZNE SASTANKE

BESRAMNA DO KRAJA Teška je 380 milijuna eura, iskoristila državne poticaje da isplati plaće radnicima, a na kraju se još i naljutila

 
Victoria Beckham
 Xavier Collin/Image Press Agency / NurPhoto via AFP

Bivša pjevačica i članica grupe Spice Girls te poduzetnica u industriji mode Victoria Beckham navodno se duri zbog bure koja se digla nakon što je iskoristila državne poticaje da plati plaće svojih zaposlenika unatoč tome što je njezina obitelj "teška" 335 milijuna funti, prenosi Mirror.

Mnoge druge poznate osobe i njezine obožavatelji naljutili su se kada su doznali da je Beckham 30 svojih zaposlenika poslala na plaćeni dopust koji financira britanska vlada putem sigurnosnog fonda za očuvanje radnih mjesta koja su pogođena pandemijom koronavirusa. Činjenica da se plaće njezinih zaposlenika trenutno plaćaju iz proračuna znači da je Beckham uštedjela najviše 225 tisuća funti.

Navodno se trenutno u obitelji Beckham održavaju krizni razgovori kako bi se odlučilo kako odgovoriti na negativnu percepciju Victorijinog poteza. Mirror piše da je atmosfera u domu poznatog para "iznimno napeta". Tvrdi se da se raspravljalo o tome treba li se Beckham odreći državnih poticaja te da je odlučeno da bi njezin potez ostao tema medijskih napisa bez obzira na to što napravila.

"Raspoloženje je u nedjelje bilo iznimno napeto. Održalo se mnoštvo kriznih razgovora. Ne bi se pretjeralo kada bi se reklo da se Victoria durila", rekao je izvor za Daily Mail. "Navikla je da se (njezinog supruga Davida Beckhama) kritizira i da se nju malo zadirkuje jer ne zna jako dobro pjevati i zato što se nikada ne smije, međutim nikad se nije susrela s ovakvim kritikama."

Tvrtka Victorije Beckham u svojih je 12 godina postojanja izgubila 35 milijuna funti. Većina haljina koje je Beckham dizajnirala koštala je 1.500 funti.

Durenje bivše članice planetarno popularne grupe Spice Girls dolazi nakon što je britanski komičar Ricky Gervais "srcem" nagradio tweet u kojem je Beckham kritizirana zbog korištenja državnih poticaja. "Je**** Beckhamovi, žao mi je, ali gotov sam s njima. Sram ih može biti", pisalo je u sada obrisanoj objavi koju je Gervais lajkao.

Beckhamovi su već nekoliko dana neprimjetni te ne objavljuju ništa na društvenim mrežama. U četvrtak nisu čak ni podržali akciju pljeska za djelatnike zdravstvenog sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:37