VIP GOŠĆA

'BILA JE TO NOĆNA MORA ZA NAS...' Dolazak Meghan Markle u Wimbledon izludio organizatore najpoznatijeg teniskog turnira

 
 Profimedia, Alamy

Bura oko prošlotjednog posjeta Meghan Markle Wimbledonu, gdje je s dvije prijateljice došla podržati Serenu Williams, ne prestaje se stišavati. Najnoviju kritiku uputili su iz organizacije iz koje tvrde da je njezino ponašanje bilo noćna mora, a posebno su se uvrijedili što se pojavila u trapericama jer je prema pravilima takvo odijevanje neprimjereno u VIP dijelu.

Kensingtonska je palača objavila da je vojvotkinja od Sussexa (37) na meč stigla ‘kao privatna osoba’ te su stoga zamolili obožavatelje da je ne slikaju. Sjedila je u ekskluzivnom dijelu uz sami teren, a izvori kažu da je bila noćna mora dogovarati se s njom, zbog ležernog izgleda i paranoje. Jedna od osoba iz organizacije rekla je za The Times:

- Bila je to noćna mora, ona je noćna mora. U tom dijelu se ne smiju nositi traperice.

Drugi je izvor dodao:

- Htjela je doći u tajnosti, nije htjela da je prepoznaju, ali naravno da je došlo do problema. Nisu je mogli pustiti u kraljevsku ložu jer je nosila traperice. No, sve to skupa nije bilo jako važno jer je samo htjela doći i gledati Serenu.

, Image: 455143874, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Velika se rasprava na društvenim mrežama razvila nakon što je objavljeno da su njezini tjelohranitelji tražili druge posjetitelje da ne koriste fotoaparate tijekom utakmice. Među upozorenima se našla i bivša svjetska prvakinja i profesionalna tenisačica Sally Jones (64) koja je bila ogorčena razvojem situacije, a Meghan je nazvala djetinjastom i željnom kontrole. Bivša teniska zvijezda, koja je sjedila nekoliko redova iznad Markle, bila je prisiljena njezinim tjelohraniteljima objašnjavati da pokušavala fotografirati Serenu i da nije imala pojma da je Meghan ondje.

- Vojvotkinja se stalno ogledavala oko sebe kako bi vidjela tko je gleda. Harry i Meghan sami sebe vide kao slavne osobe najvišeg kalibra, a ne kao članove kraljevske obitelji koji izvršavaju svoje dužnosti. Na terenu je bilo dvjestotinjak fotografa koji su je slikali, ali osiguranje je upozorilo obožavatelje tenisa poput mene. Pa to je jednostavno blesavo i oni sami ispadaju glupi - rekla je Jones.

The Duchess of Sussex in the stands of court one to watch the match between Serena Williams and Kaja Juvan on day four of the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon., Image: 454164624, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only. No commercial use without prior written consent of the AELTC. Still image use only - no moving images to emulate broadcast. No superimposing or removal of sponsor/ad logos, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

I brojne poznate osobe kritizirale su Meghanin zahtjev prema kojem nitko u njezinoj blizini nije smio upaliti fotoaparat.

- Privatna sjedala? U Wimbledonu? Pa to je smiješno! To je licemjerno jer oni nisu privatne osobe nego vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Ako žele privatan život, neka se vrate u Ameriku i žive privatno - rekao je Meghanin bivši prijatelj, a danas jedan od žešćih kritičara Piers Morgan.

Duchess of Sussex (right) watches Serena Williams on court one on day four of the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon., Image: 454181247, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only. No commercial use without prior written consent of the AELTC. Still image use only - no moving images to emulate broadcast. No superimposing or removal of sponsor/ad logos, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Kensingtonska palača nije dala službeni komentar, no izvor je za britanski Daily Mail rekao:

- Nije neuobičajeno da privatni tjelohranitelji koji prate članove kraljevske obitelji, zamole ljude da ne slikaju kako bi se više mogli družiti s tim ljudima, a ne biti okupirani mobitelima.

Meghan i Harry su već izazvali bijes javnosti kad su nedavno svog sina Archieja krstili u tajnosti, bez otkrivanja tko su kumovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:08