NOVA KARIJERA

'BILL, DOBIO SI POSAO. KAD MOŽEŠ POČETI RADITI?' Čuveni američki glumac najavio životni zaokret: 'Sad je pravo vrijeme za to, sviđa mi se to mjesto'

 
Selena Gomez i Bill Murray na premijeri u Cannesu
 Scott Garfitt/BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Veliki američki glumac Bill Murray (69), koji je publiku osvojio nezaboravnim ulogama u filmovima 'Izgubljeni u prijevodu', 'Beskrajni dan' i 'Istjerivači duhova', najavio je da možda okreće novu stranicu u životu i započinje karijeru u ugostiteljstvu.

Naime, 15. listopada gostovao je u podcastu komičarke Amy Schumer '3 djevojke 1 Keith' gdje je otkrio kako mu je jedan od najdražih restorana P.F. Chang's, popularni azijski lanac zalogajnica. Zapravo, toliko mu se sviđa to mjesto da se prijavio za posao jer želi raditi za njih.

- Popunio sam prijavnicu za posao u njihovom restoranu u zračnoj luci Atlanta jer mislim da tamo imaju jedan od najboljih restorana, otkrio je poznatoj komičarki.

- A što bi tamo radio. Misliš, bilo koji posao?, ispitivala ga je u nevjerici Amy Schumer.

- Pa meni se čini da je sad pravo vrijeme za to, odgovorio je Bill Muray.

Nakon što je lanac restorana P.F Changs saznao koliko oh poznati glumac simpatizira, na svom Twitteru profilu izrazili su želju da ga zaposle.

- Bill, dobio si posao. Kada možeš početi?, poručili su Billu Murrayju.

Malo je reći da su njegovi obožavatelji u komentarima oduševljeni ovakvom idejom. 'Rezervirajte mi stol, odmah', 'Doći ću u Atlantu avionom samo zbog njega', 'Možda zaposle i Scarlett Johansson', samo su neki od komentara.

Premiere of 'The Dead Don't Die' at the 2019 Cannes Film Festival at Palais des Festivals in Cannes, France, on 14 May 2019. Photo: Vinnie Levine.
14 May 2019
 Photo: Vinnie Levine., Image: 433257960, License: Rights-managed, Restrictions: NO Germany, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:05