KRAJ LJUBAVI

'BIO SAM PRAVI PROFESIONALAC...' Brad Pitt otkrio što je dovelo do propasti njegovog braka s Angelinom, par će se naći u sudnici 4. prosinca

 
 Getty Images

Nekad najpoznatiji bračni par današnjice, a danas ljuti protivnici u brakorazvodnoj parnici, Angelina Jolie i Brad Pitt, susrest će se na sudu 4. prosinca.

Kako javlja TMZ, baš kad se činilo da su bivši supružnici uspjeli postići dogovor vezan uz skrbništvo nad njihovo šestero djece, pregovori su propali pa će se za pomoć ipak obratiti sudu. Unajmili su i privatnog umirovljenog suca da ih savjetuje. Na sudu će Angelina zatražiti popuno skrbništvo nad djecom, dok se Brad zalaže za dijeljeno skrbništvo.

No osim oko djece, bitka će se voditi i oko njihove ogromne imovine, a čitavu situaciju dodatno komplicira i činjenica da dvojac prije vjenčanja nije potpisao predbračni ugovor.

U međuvremenu, Jolie (43) je viđena kako sa sinom Maddoxom razgledava jedan fakultet u Seoulu te kako ruča u jednom lokalnom restoranu s drugim sinom Paxom.

Brad Pitt (54) je trenutno u Los Angelesu gdje snima film ‘Once Upon A Time In Hollywood' pod redateljskom palicom Quentina Tarantina.

Iako je odnos Angeline i Brada već duže na klimavim nogama, trenutak koji je prelio čašu je navodna svađa i tučnjava Brada Pitta i najstarijeg sina Maddoxa tijekom leta privatnim avionom iz Nice u Los Angeles. Kad su sletjeli u Kaliforniju, Angelina je Brada jednostavno izbacila iz aviona i njihov je odnos tu konačno pukao.

TOKYO, JAPAN - NOVEMBER 08:  Brad Pitt, Angelina Jolie and their six children Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, and Vivienne arrive  at Haneda International Airport on November 8 in Tokyo, Japan. (Photo by Jun Sato/WireImage)
WireImage

U svojem kasnijem intervjuu za Vanity Fair, glumica je rekla kako nastoji s uskoro bivšim suprugom zadržati dobre osnose zbog djece te da njih dvoje ‘zapravo imaju zajednički cilj’.

I Brad Pitt je otvorio dušu u intervjuu magazinu GQ u kojem je razvod od Angeline usporedio sa smrću te rekao kako je propasti braka kumovalo i njegovo pretjerano uživanje u alkoholu.

‘Mogao sam popiti više votke od bilo kojeg Rusa. Bio sam pravi profesionalac u tome’, rekao je Brad.

Kazao je i kako je u međuvremenu potražio pomoć stručnjaka te kako je u vezi s Angelinom ‘dobio na lutriji no ipak nastavio trošiti vrijeme na potpuno nevažne stvari’.

S druge strane, Angelina je rekla kako pred djecom ne želi pokazivati emocije jer je sama kao djevojčica puno brinula o svojoj majci pa ne želi da i njezina djeca tako brinu o njoj.

‘Važno je plakati pod tušem, a ne pred djecom. Oni moraju znati da će sve biti u redu čak i ako ti nisi u to siguran’, rekla je Angelina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:29