NOVI DEČKO

BIVŠA ŽENA ROMANA ABRAMOVIČA PONOVNO ZARUČENA ZA MILIJARDERA Daša Žukova nije dugo čekala da je grčki tajkun zaprosi...

 
Daša Žukova
 Profimedia, Goff Photos

Bivša supruga vlasnika nogometnog kluba Chelsea i ruskog oligarha Romana Abramoviča, Daša Žukova (38), zaručila se za novog dečka, grčkog milijardera Stavrosa Niarchosa (33), a vjenčanje planiraju krajem ove godine, piše britanski Sun.

Par se zaručio na luksuznoj zabavi u New Yorku organiziranoj povodom njezinog rođendana, a među gostima su bili i David Beckham, Liv Tyler, Tory Burch, Jessica Seinfeld, umjetnik Dustin Yellin i drugi.

- Par je odlučio vjenčati se krajem godine. Još nisu dogovorili sve detalje - rekao je izvor i dodao da je Daša ostala u prijateljskim odnosima s bivšim suprugom Romanom Abramovičem (52). Razišli su se mirno 2017. nakon deset godina zajedničkog života.

View this post on Instagram

WoW! #DashaZhukova

A post shared by @ dasha_zhukova_fp on

Krajem iste godine Daša je viđena s Niarchosom na umjetničkom sajmu Art Basel u Miamiju te na događaju magazina Garage u čast umjetnika Jeffa Koonsa. Poznanici su u to vrijeme komentirali:

- Oni su već dugo prijatelji, a nedavno su počeli malo više vremena provoditi skupa.

Par je nedavno bio gost na vjenčanju manekenke Karlie Kloss i Josha Kushnera u Wyomingu, na kojem su bili i Orlando Bloom i Katy Perry. Daša je na svom Instagramu objavila fotografij us vjenčanja uz koju je napisala: ‘Vjenčanje naših najboljih prijatelja.’

View this post on Instagram

Our Best Friends’ Wedding

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha) on

Daša i Roman imaju dvoje djece, sina Aaron Alexandera (10) i kćer Leah Lou (6), a zbog njih se navodno i često viđaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 04:57