ZASTRAŠUJUĆE ISKUSTVO

BIVŠEM TOP GEAROVCU LOPOVI UPALI U KUĆU GDJE JE BIO S OBITELJI I PRIJATELJIMA Sve su ih omamili plinom, prekopali i odnijeli sav novac

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.09.2018. u 16:00

Richard Hammond, Mindy Hammond at the NHS Heroes Awards in London. London, United Kingdom - Monday May 14, 2018., Image: 371734654, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS- Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment
Profimedia, Uppa entertainment

Richard i Mindy Hammond

 

Richard Hammond, bivši voditelj ‘Top Geara’ koji je prošlog proljeća boravio u Hrvatskoj na snimanju serije ‘The Grand Tour’ zajedno s Jeremyjem Clarksonom i Jamesom Mayom, doživio je provalu i pljačku, i to dok je bio u kući sa ženom i prijateljima.

Kako je njegova supruga Mindy Hammond ispričala za Sunday Express, sa 12 prijatelja i kćerkom tinejdžericom boravili su u kolovozu u njihovoj vili u Saint Tropezu kad su ih pljačkaši omamili plinom i upali u kuću.

Mindy je događaj opisala kao zastrašujuće iskustvo od kojeg joj se i sad ledi krv u žilama. Čak je u jednom trenutku, vjerojatno dok je pljačka bila u tijeku, Mindy sišla u prizemlje kuće jer ju je usred noći probudilo lupanje vratima. Vidjela je da je netko zatvorio vrata dnevne sobe i čula je glas muškarca, no pretpostavila je da se radi o nekom od gostiju pa se vratila u krevet.

Kad su se ujutro probudili, svim gostima kao i domaćinima nestao je sav novac, torbe i novčanici bili su im prekopani, a Hammondovoj kćeri Willow (15) ukrali su sat.

Užasnuta Mindy rekla je i da joj je bilo sumnjivo što su ujutro sva vrata spavaćih soba bila otvorena, a ladice ormarića prekopane, zbog čega pretpostavljaju da su ih provalnici omamili plinom.

Odmah su pozvali policiju koja je utvrdila da je istu noć provaljeno i u susjednu vilu.

Na svu sreću, dvojica lopova snimljena su nadzornom kamerom i uhićeni su u roku od 48 sati. Policija je potvrdila da već nekoliko godina pljačkaju to područje omamljujući žrtve plinom. Jedna od prijašnjih žrtvi pljačke uz pomoć plina bio je i vozač Formule 1, Jenson Button.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo