'O DJEVOJCI SE BRINE...'

BIVŠI PJEVAČ OASISA UPOZNAO KĆER PRVI PUTA NAKON 20 GODINA Kontroverzni glazbenik je prije par godina rekao: 'Bit će joj bolje s majkom'

 
 Liam Gallagher / INSTAGRAM

Bivši pjevač proslavljene grupe Oasis Liam Gallagher objavio je Instagramu fotografiju sa svojom kćerkom Molly Moorish nakon što ju je u srijedu upoznao po prvi put, piše The Independent. Na fotografiju su osim Gallaghera i Molly bili i njegovi sinovi Gene i Lennon.

A post shared by Liam Gallagher (@liamgallagher) on

Gallagher je prethodno priznao da nikada nije upoznao svoju kćer koja je začeta tijekom pjevačeve afere s Lisom Moorish. Gallagher je u to vrijeme bio u braku s Patsy Kensit.

Fotografiju je na svom Instagram profilu objavila i Molly Moorish uz riječi: "Mirno"

As you were

A post shared by MM (@mollymoorish) on

"O djevojci se brine, oblači je se, hrani i šalje u odlične škole", rekao je Gallagher jednom prilikom o svojoj kćeri. "Kupio sam im kuću i sve to. Jednostavno mislim da joj je bolje s majkom... Te stvari ne ispadnu dobre kada ih se forsira. Mislim da ćemo ih ostaviti ovakvima. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Ako se dogodi, dogodit će se. Naravno, ne bih joj nešto uskratio. Pustimo to."

Iz časopisa GQ svojevremeno su Galaghera pitali kakav odnos ima s Lisom Moorish. "Ona je imala svoj trenutak slave... Dijete nisam vidio. Vidjet ćemo, ali, ne, nisam je vidio. Ali ako bi je susreo, bila bi cool. Dobrodošla je u moj svijet, razumijete što želim reći? Bez sumnje. Nisam je upoznao zbog njezine majke... Slušajte, ne funkcioniramo. Ne slažemo se."

Gallagher ima kćer Gemmu s novinarkom Lizom Ghorbani. Ona je pak začeta dok je Gallahger bio u braku s pjevačicom Nicole Appleton.

Sa sinovima Lennonom i Genom koje je dobio s Kensit i Appleton uvijek imao odnos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:33