DEČKI, KLONITE SE NJEGOVE KĆERI

BIZARAN SEKSUALNI ODGOJ SLAVNOG REPERA 'Imali smo ozbiljan razgovor o tome, ali svake godine vodim je ginekologu. Želim znati da je i dalje netaknuta'

 
Deyjah Harris; njezin otac, reper T.I.
 INSTAGRAM / Profimedia

Američki reper T.I. gostovao je u podcastu "Ladies Like Us", a ono što je u emisiji rekao o svojoj 18-godišnjoj kćeri postalo je glavna tema svjetskih medija.

Naime, glazbenik, koji je 2013. s kolegom Robinom Thickeom imao megahit "Blurred Lines", otkrio je neke bizarne detalje iz privatnih života svoje djece - tako je, između ostaloga, izjavio kako jednom u godini kćer Deyjah Harris vodi ginekologu kako bi se iz prve ruke uvjerio da njegova mezimica nije seksualno aktivna.

- Već smo obavili ozbiljan razgovor o seksu, ali bez obzira na to, svejedno želim znati da je njezin himen i dalje netaknut - rekao je T.I., čije su pjesme prepune aluzija na seks, prenosi Daily Mail.

View this post on Instagram

lil baby swimsuit: @iconswim

A post shared by Deyjah Harris✨ (@princess_of_da_south) on

S obzirom da liječnik ne smije odavati informacije o pacijentu, reperova 18-godišnja kći morala je potpisati suglasnost prema kojoj njezin otac smije dobiti (čuti) rezultate ginekološkog pregleda.

- Objasnili su mi da himen može puknuti i bez seksa, ali slušajte, moje dijete ne vozi bicikl, ne jaše konje i ne bavi se sportom! I ne, ne smije i neće se seksati - rekao je T.I. u podcastu i dodao kako je uvjeren da će mu kći jednoga dana biti itekako zahvalna zbog svega što je napravio za nju.

View this post on Instagram

what’s your zodiac sign? outfit: @gsuwoo

A post shared by Deyjah Harris✨ (@princess_of_da_south) on

A kakvi su mu stavovi kad su sinovi u pitanju?

- Definitivno razmišljam drugačije. Mislim da nema oca koji se ne bi složio sa mnom - izjavio je reper čiji je 15-godišnji sin King seksualno aktivan od svoje 14. godine. Tinejdžer je to priznao u reality showu koji za VH1 snimaju svi članovi reperove obitelji.

Ovo nije bio prvi put da je 39-godišnji T.I. govorio o seksu na pomalo bizaran način - nedavno se u drugom podcastu referirao i na suprugu Tameku "Tiny" Harris (44).

Photo © 2019 NPA/The Grosby Group

Los Angeles, March 23, 2019. 
Nickelodeon's 2019 Kids' Choice Awards - Arrivals held at Galen Center in Los Angeles, California on 3/23/19.

In this photo: T.I., Image: 421793459, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: NPA/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia
NPA/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia
T.I. s dijelom obitelji

- Žena mi prema bračnom ugovoru duguje seks. Ono što je njezino zapravo je moje i obrnuto. To znači da je njezina mala 'seks-kutijica' ondje dolje napola moja...

Ona neka izabere koju stranu želi, ostatak pripada meni! Možemo 'to' podijeliti točno po sredini, kako se to ono zove - je li 'uvula' - ispalio je glazbenik očito pritom misleći na - vulvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:13