NESRETNI SLUČAJ

BIZARNA SMRT POZNATE FITNESS BLOGERICE U rukama joj eksplodirao kućanski aparat, udario je u prsa i uzrokovao srčani udar

 Instagram

Francuska policija istražuje smrt poznate fitness blogerice kojoj je navodno u rukama eksplodirala boca za šlag, povučena s tržišta još 2013. godine, objavio je proizvođač u četvrtak.

Iz ureda tužitelja u gradu Mulhouseu na istoku Francuske objavljeno je da je istraga u toku. 33-godišnja Rebecca Burger preminula je u nedjelju, a tek se sa sigurnošću treba utvrditi je li boca za šlag doista doprinijela nesretnom slučaju, piše Star Tribune.

Časopis 60 Million Consumers piše da je boca eksplodirala i snažno pogodila Rebeccu u prsa što je uzrokovalo srčani udar. Također pišu da se na takve nesreće upozorava već godinama nakon što je prije sedam godina zaprimljeno nekoliko desetaka prijava.

‘Ovo je prvi put da je netko preminuo od takve eksplozije, koliko znamo. Znali smo da će se jednog dana dogoditi’, rekao je zamjenik urednika Benjamin Douriez.

Obitelj poznate blogerice fanove je o smrti obavijestila preko njezinog profila na Instagramu uz fotografiju rastavljenog primjerka boce za šlag.

Proizvođač ove boce, Ard'time, koja se trenutno nalazi među dokazima u policiji, rekao je da proizvod nije na tržištu od 2013. kad su pokušali upozoriti kupce na problem: ‘Nažalost, još uvijek u opticaju postoje razni potencijalno opasni proizvodi.’ Još uvijek nije poznato kako je udarac u prsa uzrokovao srčani udar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:52