'MISLILE SMO DA ĆEMO BITI LIJEPE'

BLIZANKE KOJE SU ZGROZILE SVIJET OTVORILE DUŠU 'Spiskale smo 150.000 funti na operacije, a nikad nismo izgledale ružnije. Sad smo na antidepresivima'

 Instagram

Nakon što su potrošile 150 tisuća funti na plastične operacije kako bi se 'uljepšale', blizanke Anna i Lucy DeCinque postale su zanimljive medijima. Djevojke su povećale usne, grudi, podvrgnule se laserskim tretmanima, mikrodermoabraziji, a napravile su i trajni make up, piše The Sun.

No poslije tolikog ulaganja u sve spomenuto, Anna i Lucy kažu da sada žale zbog operacija te da rade na tome kako bi vratile prirodniji i zdrav izgled.

- Ono za što smo mislile da je lijepo, sada nam je ružno - priznaju.

Zbog situacije u kojoj su se našle trenutačno uzimaju i antidepresive.

- Sramimo se toga što smo napravile od sebe, ali nosimo se s našom dijagnozom - priznaju.

No iako su odlučne u tome da se izgledom vrate u vrijeme prije operacija, njihov strogi režim njege tijela i dalje uključuje redovite odlaske na pilinge tijela i uljepšavanje lica. Anna i Lucy tijekom godina su povezanost odvele na veću razinu.

Osim ljubavi prema estetskim zahvatima, dijelile su i onu prema istom dečku, mehaničaru Benu Byrneu. Njihov dečko je također bio blizanac pa je izjavljivao da razumije njihovo ponašanje.

Blizanke su tvrdile i da trebaju biti trudne u isto vrijeme jer su njihova tijela ista, a ne vole biti odvojene više od sat vremena, pa se čak i tuširaju zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:23