DETEKTIVSKA PRIČA

'Blokirala sam apsolutno sve profile na Instagramu osim njezina, provela eksperiment i sad bez ikakve sumnje znam tko je u medije puštao laži o meni!'

 
Coleen Rooney (lijevo) i Rebekah Vardy (desno)
 REUTERS

Coleen Rooney tvrdi da je netko uz pomoć Instagram računa Rebekah Vardy u medije pustio lažne priče o njoj, piše BBC.

Supruga Waynea Rooneyja kaže da je provela pet mjeseci pokušavajući otkriti tko odaje informacije s njezina osobnog Instagram računa.

Ona tvrdi da je otkrila da se radi o Rebekinom računu, a do takvog zaključka je došla nakon što je blokirala sve druge profile koji je prate osim Rebekinog. Rebekah, supruga Jamieja Vardyja je negirala sve optužbe.

I Wayne i Jamie su igrali zajedno za englesku nogometnu reprezentaciju.

Coleen je na Twitteru izrazila uvjerenje da je netko kome je dozvolila da je prati na osobnom Instagram računu novinama The Sun već nekoliko godina dijelio informacije.

- Nakon dugog pokušavanja da saznam tko bi to mogao biti, posumnjala sam u konkretnu osobu.

Da bi otkrila istinu, razradila je plan da na Instagramu blokira sve račune osim jednog.

Nakon toga je objavila razne lažne priče kako bi saznala hoće li završiti u novinama, što se zaista i dogodilo.

Priče o kojima Coleen govori su bile o odabiru spola djeteta u Meksiku, zadovoljstvu što će sudjelovati u TV showu Strictly Come Dancing i o potopljenom podrumu.

- Bilo je teško zadržati to samo za sebe i ne komentirati ništa, naročito kad su priče izašle u javnost, ali morala sam to napraviti. Sad sa sigurnošću znam tko je krivac. Sačuvala sam i napravila screenshot svih originalnih priča što jasno pokazuje da ih je samo jedna osoba vidjela. Radilo se o računu Rebekah Vardy, opisala je rezultate svoje istrage Coleen.

Njezina objava na Twitteru je imala više od 12,000 retweetova i 42,000 likeova u prvom satu nakon što je objavljena.

Rebekah Vardy je odgovorila Coleen na ove tvrdnje u poruci. Negira da je ona odavala informacije medijima i da bi joj bilo drago da je Coleen došla direktno njoj s ovom sumnjom jer bi onda izmijenila lozinku za svoj račun.

- Tijekom godina, razni ljudi su imali pristup mom Instagram profilu i samo ovaj tjedan sam saznala da pratim ljude koje ne poznajem ili koje sama nisam nikad pratila, kazala je.

- Ne pokušavam biti duhovita, ali meni ne treba novac, što bih dobila da prodam priču o tebi?, napisala je.

Dodala je: - Odvratno mi je što uopće moram ovo negirati. Trebala si me nazvati prvi put kad se to dogodilo.

BBC je otkrio da je Rebekah svojim odvjetnicima naložila da naprave 'forenzičko istraživanje' njezina računa na Instagramu da bi se doznalo tko je imao pristup i kada.

Iz The Suna su kazali kako ne žele komentirati ove tvrdnje, ali su uklonili jednu od tri priče koje je Coleen navela kao lažne.

Naravno, internet je brzo reagirao. Ime Rebekah Vardy je poslije ove priče na Twitteru u raznim objavama spomenuto 50,000 puta, piše BBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:06