FILMSKI ŽIVOT

BONDOVA DJEVOJKA BEZ DLAKE NA JEZIKU PROGOVORILA O TORTURI U HOLLYWOODU 'Zatočili su me u teretani, doveli osobnog trenera i sve snimali'

 
 REUTERS

Savršenoj figuri britanske glumice Gemme Arterton zavide mnoge žene Velike Britanije, ali i svijeta. Između ostalog glumila je i u nekim hollywoodskim uspješnicama, poput 'Princa Perzije" sa Jakeom Gyllenhaalom, zatim "Ivice i Marice: Lovci na vještice" sa Jeremyjem Renenerom te "Sudaru titana" s Liamom Neesonom i Samom Worthingtonom. Gemma je bila i Bondova djevojka u filmu "Zrno utjehe".

Govoreći u popularnoj radijskoj emisiji "Feministica s grižnjom savjesti" 31-godišnja glumica otkrila je da su joj hollywoodski producenti poslali osobnog trenera na set u Maroko kako bi bili sigurni da će izgubiti na kilaži te ju snimali u teretani kako bi imali dokaz da je vježbala.

Gemma je također otkrila da joj je pretili producent čak rekao da ne smije jesti suhe marelice, te napomenula da su joj naredili da smršavi u još nekoliko filmova.

British actress Gemma Arterton poses as she arrives for the British premiere of Tamara Drew in Leicester Square, central London September 6, 2010. REUTERS/Andrew Winning (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT) - RTR2HZPM
REUTERS

Nije željela otkriti o kojim se producentima radi, no blockbuster "Princ Perzije: Pijesak vremena" sniman je u Maroku.

- Snimali smo u Maroku i nakon nekoliko tjedana snimanja najednom su rekli: 'Trebamo osobnog trenera, odmah'. I preko noći doveli su nekoga tko je ostavio sve, svoj život, samo da bi bio moj osobni trener. Mislim, zar tako loše stoje stvari da zbilja trebam osobnog trenera. Bilo mi je to prilično traumatično.

Kći čistačice i zavarivača iz Gravesenda kaže da su ju redovito mjerili.

- Izmjerili bi me pa bi pozvali mog osobnog trenera, recimo u 9 navečer, i pitali: "Je li u teretani, ako nije, zašto nije". Onda bi me dovukli u teretani u 9 navečer, snimali bi me i snimku slali producentima, da znaju da sam bila ondje, ispričala je Gemma.

- Jedan dan sam si uzela nešto za prigristi, ima toga na filmskom setu, uzela sam si suhe marelice, a jedan je stvarno ogromni, debeli producent pitao: "Nadam se da to ne planiraš pojesti", otkrila je.

British actress Gemma Arterton arrives for the world premiere of the latest James Bond movie
REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:04