LJUBAVNA ZAVRZLAMA

BOURDAINOVA BIVŠA LJUBI NEKADAŠNJEG MUŽA NINE MORIĆ 'Primio sam joj rukama glavu i poljubio je. Polegao sam je na stol, vodili smo ljubav sat vremena'

 
 reuters / Instagram

Bivša djevojka pokojnog Anthonyja Bourdaina, Asia Argento (43) ponovno ljubi i to bivšeg muža Nine Morić, Fabrizia Coronu (44), piše Daily Mail.

Podsjetimo, Corona je bivši paparazzo koji je ranije ove godine pušten iz zatvora nakon što je odslužio kaznu zbog ucjenjivanja poznatih osoba. Upravo je on prvi otkrio medijima detalje svoje veze s Argento.

'Razgovarali smo satima, a onda sam ustao, primio joj rukama glavu i poljubio. Polegao sam je na stol i vodili smo ljubav sat vremena', otkrio je Corona.

No niti Argento nije baš bila previše sramežljiva kad je u pitanju novi dečko, jer je gostujući u showu Domenica In na talijanskoj televiziji rekla:

'Susreli smo se dva puta, a nadam se da će biti i treći. Ja sam u Rimu, a on je u Milanu. Svaki dan se čujemo i to mi odgovara. Dogovorili smo se naći u mojoj kući jer smo se bojali paparazza. Na tom sastanku me potpuno osvojio: bio je vrlo nježan, on je jako duboka osoba.'

Kazala je i kako je ne brine baš previše što je Corona tek pušten iz zatvora te dodala da ipak još nije zaljubljena.

'Kad mi netko govori nešto što me ne zanima, kao da čujem zujanje. Ja zaljubljena? Ma molim vas! Vidjeli smo se samo dva puta, a meni treba puno više da se zaljubim. Ja sam inteligentna i obrazovana i mogu čekati.'

U međuvremenu, Bourdainovi prijatelji kažu kako je poznati chef umro slomljenog srca.

Bourdain i Argento su bili u vezi u vrijeme njegovog samoubojstva, no ona je poslije tvrdila da su bili u tzv. otvorenoj vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 21:58