PUCAJU PO ŠAVOVIMA

BRAČNI BRODOLOM NAJPOZNATIJE SVJETSKE STARLETE Na božićni tulum stigla bez prstena, a kad se Kanye pojavio počela je urlikati: 'Potjerajte ga!'

 REUTERS / REUTERS

Već se neko vrijeme šuška da im je brak u krizi, a nakon što je 36-godišnja Kim Kardashian Božić slavila bez supruga Kanyea Westa, prijatelji tvrde kako je samo pitanje dana kad će reality zvijezda podnijeti zahtjev za razvod od problematičnoga repera.

Kim je glazbeniku navodno zabranila da se na Badnjak pojavi na tulumu koji je u Los Angelesu organizirala njezina obitelj, a ona je ondje došla bez vjenčanoga prstena.

Dok je klan Kardashian tulumario uz šampanjac i skupa jela, Kanye se morao zadovoljiti odlaskom u kino s prijateljima.

West se navodno u gluho doba noći ipak pojavio na zabavi, ali Kim je osiguranju naredila da ga ignoriraju i potjeraju kući.

Supružnici su se još prošli petak trudili izgledati kao skladan par, kad su trogodišnju kćer North vodili na balet 'Orašar' u kazalište u Los Angelesu, ali gosti kažu kako je bilo preočito da im je brak u ozbiljnoj krizi.

'Uopće nisu komunicirali. Izgledali su kao potpuni stranci', rekli su.

Božićno jutro ipak su proveli zajedno u domu Kimine majke Kris Jenner, ali isključivo zbog djece - North i jednogodišnjeg sina Sainta.

Bračnu idilu para Kardashian - West prvo su narušili naoružani pljačkaši kojima je Kim bila meta u listopadu u Parizu, a samo mjesec dana poslije Kanye je završio u bolnici zbog psihičkoga sloma.

Dođe li stvarno do razvoda, Kanye će sa starletom morati dijeliti bogatstvo koje se procjenjuje na oko 145 milijuna funti (oko 1,3 milijarde kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:39