UZVICI POTPORE

BRAD PITT NEKE JE IZNENADIO DOLASKOM NA ZLATNE GLOBUSE Ni sam nije mogao vjerovati koliki je pljesak dobio

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.01.2017. u 17:00

Brad Pitt presents during the 74th Annual Golden Globe Awards show in Beverly Hills, California, U.S., January 8, 2017. Paul Drinkwater/Courtesy of NBC/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVE. For editorial use only. Additional clearance required for commercial or promotional use, contact your local office for assistance. Any commercial or promotional use of NBCUniversal content requires NBCUniversal's prior written consent. No book publishing without prior approval.
Paul Drinkwater/NBC / REUTERS

Posljednjih se mjeseci Brad Pitt vrlo rijetko pojavljivao u javnosti, a njegovi su poznati medijima uglavnom javljali da je iscrpljen, na rubu snaga i da se osjeća nekoliko godina starije, a sve zbog burnog razvoda kroz koji prolazi s Angelinom Jolie.

Međutim, 53-godišnji glumac se izgleda ipak zbrojao jer se u nedjelju iznenadno pojavio na dodjeli Zlatnih globusa i izgleda sjajno!

Njegovi holivudski prijatelji, među kojima je i Matt Damon, glasnim su aplauzom i uzvicima potpore pozdravili dolazak Pitta dok se penjao na pozornicu, piše Daily Mail. Čak je i njega iznenadio dugotrajan aplauz.

S Damonom je Pitt glumio u filmskoj franšizi ‘Oceanovih 11’ i čini se da je njemu bilo posebno drago što vidi prijatelja ponovno u središtu zbivanja.

Brad je najavio isječak iz filma ‘Moonlight’, koji je osvojio nagradu za najbolji film u kategoriji drame i čiji je on izvršni producent. ‘Ovaj se film rodio iz hrabrosti nekolicine glumaca koji su bili voljni izložiti svoje duše i izraziti ljudskost u greškama i nedjelima. Barry Jenkins duboko vjeruje da svi mi stojimo na granici promjene i opraštanja gdje jedino možemo pronaći prihvaćanje i ljubav prema samom sebi’, rekao je.

 

Brad trenutno na sudu vodi bitku s Angelinom oko skrbništva nad djecom. Glumica je zahtjev za razvodom podnijela 19. Rujna prošle godine, a u studenom su FBI i Socijalna služba istraživali Pitta zbog optužbi da je bio nasilan prema sinu Maddoxu. Optužbe su nakon istrage odbačene.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo