NOVA LJUBAVNA EPIZODA

BRAD PITT ZAPOČEO STRASTVENU ROMANSU S JEDNOM OD NAJLJEPŠIH GLUMICA HOLLYWOODA 'Ironično, ali spojio ih je njezin bivši... Stvari se zahuktavaju'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 20.01.2019. u 10:54

Brad Pitt
Hollywood Film Awards, Show, Los Angeles, USA - 04 Nov 2018, Image: 394011088, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Holivudski glumci Brad Pitt i Charlize Theron navodno su u vezi, prema britanskom Daily Mailu, nakon što su bili viđeni zajedno na prikazivanju filma "Roma" u hotelu Chateuau Marmont u zapadnom Hollywoodu.

Novopečeni par navodno je upoznao bivši partner Charlize Theron, Sean Penn oko Božića te se već mjesec dana viđaju u Bradovoj vili u Los Felizu. Charlize još nije upoznala Bradovu djecu Zaharu (13), Shiloh (12), Vivienne i Knox (10) te Maddoxa (16) i Pax (14), koju ima iz prethodnog braka s oskarovkom Angelinom Jolie. Theron također ima dvoje posvojene djece.

"Viđaju se često prošlih mjesec dana. Prijatelji su već neko vrijeme, ironično, preko Charlizinog bivšeg, Seana (Penna), i stvari se zahuktavaju", rekao je izvor za Daily Mail.

"Pridružio se Theron u kutu bara. Ona je bila s koktelom od votke, a on se držao mineralne vode", navodi izvor.

Brad Pitt se ostavio alkohola nakon priznanja da je upravo to bio glavni problem i razlog raskida s bivšom suprugom Angelinom Jolie.

Glanogovornici glumaca nisu imali komentara.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo