IRINA JE PROŠLOST

BRADLEY COOPER IMA NOVU LJUBAV? Sa 8 godina starijom zvijezdom 'Slatkih malih laži' snimljen u bliskom razgovoru. Ona kaže: 'On je tako spektakularan'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.09.2019. u 09:12

New York, NY - *EXCLUSIVE* - Actor Bradley Cooper and his supermodel wife Irina Shayk were all smiles as they enjoyed a romantic winter stroll together on a chilly New York day.
Pictured: Bradley Cooper, Irina Shayk
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 400195139, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

 

"Mi smo samo jako dobri prijatelji. Nevjerojatno dobri. Tako smo sretni. Mi smo kao obitelj", rekla je Laura Dern (52) za US Weekly o svom odnosu s Bradleyjem Cooperom (44).

Dodala je da je njihov odnos isključivo platonski.

Naime, nedavno su objavljene fotografije na kojima glumica iz serije 'Slatke male laži' sa svježe rastavljenim Cooperom prisno razgovara na ručku u New Yorku.

The 76th Venice Film Festival - Screening of the film
Yara Nardi / REUTERS

Laura Dern

 

Rekla je i da joj je potpuno jasno da ljude zanima ima li on vezu.

"On je izvrstan čovjek i jedan od najboljih prijatelja na svijetu. Ne čudi me da su svi toliko znatiželjni oko njegovog života kad je tako spektakularan."

Bradley je ovog ljeta nakon četiri godine veze prekinuo s ruskim supermodelom Irinom Shayk (33).

 

Sve je kulminiralo kada se manekenka iselila iz njihove zajedničke, 25 milijuna kuna vrijedne kuće. Navodno su već dogovorili skrbništvo nad kćeri Leom De Seine Shayk Cooper.

Krah ljubavi dogodio se brzo nakon njegovog emotivnog nastupa s Lady Gagom (33) na ovogodišnjoj dodjeli prestižne filmske nagrade Oscar. Tada su mnogi zaključili kako su njih dvoje puno više od prijatelja.

No, Lady Gaga je navodno našla novog dečka (spominje se Jeremy Renner), a priča se da je i odbila ulogu u “Čuvarima galaksije 3” gdje je trebala igrati Cooperovu ljubav.

Dok su bili bliski redovito je govorila kako je Bradley najdivniji čovjek i prijatelj na svijetu.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo