JEZIK PREGRIZLA, THANDIE!

BRITANSKA GLUMICA OPSOVALA TIJEKOM PRIMANJA NAGRADE EMMY 'Ni ne vjerujem u Boga, ali zahvalit ću joj se večeras. Toliko sam je**** blagoslovljena!'

 
Thandie Newton
 Mario Anzuoni / REUTERS

Britanska glumica Thandie Newton (45) opsovala je tijekom svog pobjedničkog govora na dodjeli nagrada Emmy koja se održala u noći s ponedjeljka na utorak u kazalištu Microsoft u Los Angelesu, piše Daily Mail.

Newton je nagradu Emmy za najbolju sporednu žensku ulogu u dramskoj seriji osvojila za svoj rad na HBO-ovoj seriji Westworld u kojoj utjelovljuje robota Maeve Millay. "Ni ne vjerujem u Boga, ali zahvalit ću joj se večeras", rekla je glumica prilikom primanja nagrade.

"Toliko sam blagoslovljena, toliko sam blagoslovljena, bez ovoga sam... Toliko sam je**** blagoslovljena što radim s ljudima s kojima radim. Ne mogu vjerovati da sam ovdje. Toliko volim sve suradnike sa serije Westworld", dodala je Newton i napustila pozornicu.

Newton su ove godine za nagradu konkurirale Lena Headey (Cersei Lannister u seriji Igra prijestolja), Millie Bobby Brown (Eleven u seriji Čudnije stvari), Ann Dowd (Teta Lidija u seriji Sluškinjina priča), Yvonne Strahovski (Serena Joy Waterford u seriji Sluškinjina priča) i Alexis Bledel (Emily u seriji Sluškinjina priča) i Vanessa Kirby (Princeza Margareta u serija Kraljica).

Newton je i prošle godine bila nominirana za istu nagradu, međutim te je godine pobijedila Ann Dowd koja glumi Tetu Lidiju u Sluškinjinoj priči. Glumica je prethodno za svoj rad u seriji Westworld nagrađena i nagradom televizijskih kritičara za najbolju sporednu ulogu u dramskoj seriji

Britanska glumica, inače Londončanka, na dodjelu je nagrada Emmy došla u ružičastoj haljini dizajnera Brandona Maxwella.

70th Primetime Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S., 17/09/2018 - Thandie Newton. REUTERS/Kyle Grillot
Kyle Grillot / REUTERS
Thandie Newton

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 00:14