SVAĐA KOJA JE IZMAKLA KONTROLI

BRITANSKA PJEVAČICA NASTAVLJA ŠOKIRATI DETALJIMA IZ ŽIVOTA 'Šest medicinskih sestara me prikovalo za pod. Potom su izvadili injekciju sa sedativima'

Lily Allen
 Cathal McNaughton / REUTERS

Britanska pjevačica Lily Allen (33) priznala je u intervjuu za časopis Cosmopolitan da je nakon spavanja s prostitutkama dovela u pitanje svoju seksualnost te da je nakon svađe sa sada bivšim mužem Samom Cooperom oko toga je li on pronašao novu djevojku skoro poslana na liječenje u ustanovu za mentalno zdravlje, piše Daily Mail.

"Glasić u glavi mi je govorio 'možda'. Apstiniranje od masturbacije i činjenica da nisam bila povezana s nikim... možda sam sve to tražila na krivim mjestima", rekla je Allen. "Međutim, nisam se osjećala kao da me privlače žene. Jednostavno sam tražila osobu pored koje ću se probuditi pa sam isprobavala sve."

Pjevačica je potom progovorila o svađi s bivšim mužem nakon koje je skoro poslana na liječenje. "Nismo se posvađali jer je on pronašao novu djevojku. U tom trenutku već neko vrijeme nismo bili zajedno, a ja sam bila vezi s Meridianom Danom. Svađa je izmakla kontroli jer je bio jako zatvoren po tom pitanju i zato što mi nije htio reći istinu."

"Tijekom te je svađe kulminiralo sve naše nezadovoljstvo i to je bila kap koja je prelila čašu. Kada osjetim da su me iznevjerili ljudi kojima vjerujem najviše na svijetu, izgubim tlo pod nogama. (Osoblje) me morala pritisnuti uz pod. Podigla sam spremnik vode (koji se koristi za aparate s vodom, op.a.) i bacila sam ga kroz prozor. Dan je rekao da me šest medicinskih sestara srušilo na pod te da su imali spremnu injekciju sa sedativima. Ako je upotrijebe, moraju vas primiti u ustanovu. Dan se svom snagom borio da to ne naprave."

Allen je rekla da je smatrala da bi se na Sheezus turneji ponašala bolje da su njezine kćerke Ethel (6) i Marnie (5) bile s njom, ali da se to nije dogodilo zbog želja njezinog bivšeg muža. "On je smatrao da taj ambijent za njih nije stabilan", pojasnila je.

"Mislim da je to bilo poprilično sebično. On je bio kod kuće s obitelji koju sam ja u sebi pravila tri godine. Morala sam ići zarađivati i ostaviti obitelj kod kuće. Bilo bi mi lakše da su bile tamo. Kada se probudite u mjestu gdje nemate nikoga i imate 16 sati slobodnog vremena, nemate baš puno opcija za popunjavanje tih sati."

Pjevačica je rekla da sada redovito ide kod terapeuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:47