ARENA RASPRODANA

BUJICA EMOCIJA U PULSKOJ ARENI, DINO MERLIN GANUO SVOJE OBOŽAVATELJE NA TROSATNOM KONCERTU 'Ostvario sam sve svoje snove, srce će mi eksplodirati'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.07.2017. u 10:08

Goran Šebelić / CROPIX

 

Sarajevski kantautor Dino Merlin još jednom je potvrdio status megazvijezde glazbenih pozornica. Ovoga puta priredio je nezaboravni spektakl na najljepšoj pozornici na Mediteranu - u pulskoj Areni.

- Ovu noć pamtit ću dok sam živ. Srce će mi eksplodirati od tolike ljubavi koju ste mi večeras pružili. Ostvario sam sve svoje snove, poručio je emotivni Merlin tisućama razdraganih ljudi u Areni koji su ga dočekali i ispratili ovacijama.

 

Nekadašnji rimski koloseum bio je ispunjen do kraja, a tisuće Merlinovih obožavatelja s njim je pjevalo gotovo tri sata.

Dino Merlin koncert je rasprodao danima unaprijed zbog čega je sinoć vladala ogromna gužva na svim ulazima, ali publika je strpljivo čekala glazbenu poslasticu koju neće tako brzo zaboraviti. Sarajevski glazbenik na ovom je nastupu posebnu pažnju posvetio i svojim najvjernijim fanovima koje je usred koncerta doveo sa sobom na binu kako bi svojim telefonima u prekrasnoj Areni snimili dijelove spota za pjesmu "Ako izgovorim ljubav".

Nakon uspješnog trijumfa u Puli, Dino Merlin nastavlja s turnejom "Hotel Nacional" - koncertima na najatraktivnijim lokacijama na Balkanu - u dvorcu Ostrožac kod Cazina u BiH i na prekrasnoj morskoj lokaciji Velikoj plaži (Pearl Beach) u crnogorskom Ulcinju.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo