TEŠKE OPTUŽBE

CELEBRITY RASTAVA STOLJEĆA Brad Pitt uzvraća udarac: 'Angelini i djeci dao sam milijune, a ona manipulira medijima'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 09.08.2018. u 10:36

June 14, 2014: Angelina Jolie, Brad Pitt and their kids Zahara and Maddox arriving on a flight from London at LAX airport in Los Angeles, California., Image: 196383567, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF
Profimedia, INF

Par ima šestero djece, uključujući troje posvojenih, starosti od 10 do 17 godina

Brad Pitt odbacio je u srijedu optužbe da nije plaćao alimentaciju za djecu i optužio bivšu suprugu Angelinu Jolie da manipulira medijima.

U posljednjoj rundi međusobnih optužbi para nekoć poznatog kao Brangelina, Pittovi odvjetnici kažu da je glumac od razlaza 2016. platio više od 1.3 milijuna dolara za račune koje su napravili Jolie i njihovo šestero djece.

U dokumentima podnesenima sudu u Los Angelesu stoji da je Pitt osim toga posudio Angelini osam milijuna dolara za kupnju kuće u kojoj sada živi.

Odvjetnica Angeline Jolie optužila je u utorak Pitta da nije platio nikakvu ''značajnu'' alimentaciju prošlu godinu i pol.

No, Pittovi odvjetnici kažu da su te optužbe "loši pokušaji manipulacije medijima".

Par ima šestero djece, uključujući troje posvojenih, starosti od 10 do 17 godina. Jolie je zatražila puno skrbništvo nad djecom nakon podnošenja zahtjeva za razvod braka.

U lipnju je sud naredio Jolie da Pittu omogući više vremena s djecom ili će u suprotnom izgubiti primarno skrbništvo.

Nekoć glamurozni holivudski par razišao se prije 18 mjeseci, no sud tek treba utvrditi uvjete razvoda.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo