ROCK LEGENDA

ČIM SE ON POJAVIO NA TRIBINAMA, ENGLEZIMA JE PAO MRAK NA OČI Cijeli svijet ga obožava, ali je odavno poznato da svojoj reprezentaciji nosi nesreću

 
 Twitter

Engleski navijači sinoć su osim pobjede nad Hrvatskom, imali još samo jednu stvar na pameti. Držati Micka Jaggera, strastvenog nogometnog fana, što dalje moguće od Moskve.

Ali ne možeš uvijek dobiti ono što želiš, pišu britanski mediji parafrazirajući poznati hit Rolling Stonesa.

Uoči sinoćnjeg poraza od Vatrenih prisjetili su se loše karme koju Mick Jagger navodno donosi svakoj reprezentaciji za koju navija. Frontman Rolling Stonesa 'uživa' status prokletstva kada je riječ o Svjetskom prvenstvu u nogometu.

Rock legenda bila je sinoć na tribinama kada je Engleska izgubila u produžecima od moćne Hrvatske. Uoči utakmice na Twitter im je uputio porulu podrške: 'Idemo, Engleska'.

Gordi Albion nije se uspio oporaviti tijekom odlučujućih 10 minuta nakon što je Mandžo zabio gol u 109. minuti.

Sve je počelo još 2010. kada je Jagger bio na utakmici između Gane i SAD-a, odlučivši navijati za Sjedinjene Države koje su izgubile tu utakmicu.

Osobito se spominje kako je Jagger bio uteg nacionalnim timovima za koje je navijao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014.

Na Twitteru je dvaput poželio sreću engleskoj momčadi. Treba li reći da su Englezi obje utakmice izgubili, od Italije i Urugvaja. Bio je sa 19-godišnjim sinom, koji živi u Brazilu sa svojom majkom, na tribinama danas povijesne urtakmice između Njemačke i Brazila, pri čemu je navijao za Brazil. Nijemci su posramili Brazilce isprašivši ih rezultatom 7:1.

Jagger je tada čak bio prisiljen braniti se:

- Preuzimam odgovornost za prvi gol Njemačke, ali ne i za drugih šest.

Ukratko, kriv je za najgori poraz u povijesti brazilskog nogometa.

Iste je godine na svojim koncertima portugalskim i talijanskim fanovima poručio da će njihove momčadi proći skupinu, no obje su ekipe ispale u prvom krugu.

Navodno je bio na tribinama kada je Engleska izgubila od Argentine u Francuskoj 1998., kada su Vatreni igrali u polufinalu.

Mediji pišu kako se Mick Jagger pobrinuo da nijedan koncert s ovoljetne turneje Rolling Stonesa ne pada u isto vrijeme kada i utakmice.

Navijači su sinoć nakon utakmice i prilike Engleza da se plasiraju u finale, prvi put od 1966. godine, razapeli Micka na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:12