NICK CARTER

ČLAN BACKSTREET BOYSA MLAĐEM BRATU ZABRANIO DA MU SE PRIBLIŽAVA 'Priznao je da razmišlja o ubojstvu moje supruge i nerođenog djeteta'

 
Nick Carter; Aaron Carter
 Profimedia, ddp USA, Backgrid USA

Američki pjevač Nick Carter (39), član slavne grupe Backstreet Boys, službenim je dokumentom svom mlađem bratu Aaronu Carteru (31), također pjevaču, zabranio da se približava njemu i njegovoj sestri, piše The Guardian.

"Nakon pažljivog razmatranja, moja sestra Angel i ja nažalost moramo našem bratu Aaronu zabraniti da nam se približava. Zbog njegovog sve čudnijeg ponašanja i nedavnog priznanja da razmišlja o ubijanju moje trudne supruge (Lauren Kitt) i našeg nerođenog djeteta, nije nam preostalo ništa nego poduzeti sve moguće mjere kako bismo se zaštitili. Volimo našeg brata i nadamo se da će dobiti adekvatnu pomoć prije nego što naudi sebi ili nekom drugom", napisao je Carter na Twitteru.

Aaron Carter potvrdio je putem Twittera da je njegov brat Nick doista pokrenuo postupak vađenja zabrane pristupanja. "Znači moj brate je protiv mene izvadio zabranu pristupanja i upravo mi je uručen (smijem se naglas)", napisao je Aaron Carter.

Mlađi Carter potom je svom bratu na Twitteru poručio da su "zauvijek gotovi" te da se nisu vidjeli četiri godine te da se to neće mijenjati. "Začuđen sam zbog svega za što me se optužuje i ne želim nikome nauditi, najmanje svojoj obitelji", dodao je Aaron u jednom od tweetova koje je objavio nakon potvrde postojanja zabrane pristupanja. Aaron se potom odlučio na Twitteru obračunati sa svojim starijim bratom te ga je optužio za zlostavljanje dok su bili mlađi, a ustvrdio je i da vađenje zabrane pristupanja vidio kao Nickov pokušaj da ga se hospitalizira u psihijatrijskoj ustanovi. Zaprijetio mu je i da će ga tužiti ako nastavi.

Glazbena karijera Aarona Cartera započela je 1997. godine kad je kao devetogodišnjak objavio svoj prvi album. Mlađi Carter u svojoj je karijeri objavio ukupno pet albuma, od kojih je posljednji izašao prošle godine. U međuvremenu se pojavio u brojnim reality TV emisijama kao što su "Ples sa zvijezdama". Carter se u rujnu 2017. godine prijavio u kliniku za odvikavanje nakon što je iste godine naglo smršavio. Rekao je da se to dogodilo jer je "prestao jesti". Aaron je ranije ovog mjeseca tijekom gostovanja u američkoj televizijskoj emisiji "Liječnici" ("The Doctors") rekao da su mu službeno dijagnosticirani višestruk poremećaj osobnosti, šizofrenija, akutna anksioznost te manična depresija.

S druge strane, Nick Carter ostvario je zavidnu glazbenu karijeru kao član grupe Backstreet Boys, grupe koja je bila predvodnik "boy band" eksplozije tijekom 90-ih i s početka 21. stoljeća. Treći album Backstreet Boysa, "Millenium", četvrti je najprodavaniji album u povijesti Sjedinjenih Američkih Država.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:11